Skip to main content

Journey into the Year of Blooming Abundance with Hilton Kota Kinabalu

This Chinese New Year, Hilton Kota Kinabalu introduces its selection of Chinese delights and delectable dine-in menus. Themed the “Year of Blooming Abundance”, Hilton Kota Kinabalu will be bringing guests on a gastronomical journey like no other. 


Be surprised by the hotel’s very own version of authentic Chinese cuisine filled with an array of mouth-watering dishes to savour. Feast on various not to be missed dishes at Urban Kitchen such as Fried Rice with BBQ chicken wrapped in lotus leaf, Braised duck with mushroom braised, Mushroom & Chicken Dim Sum, Chicken & Prawn Dim Sum and the ever quintessential dish - the Yee Sang platter that will be tossed to usher in a new year filled with prosperity, good health, good wealth and more.




Choose between two selections of Yee Sang
a) Classic Yee Sang
 RM 88 nett- Regular (for 2-5 persons)
 RM 118 nett- Large (for 6-10 persons)

b) Salmon Yee Sang
 RM 128 nett - Regular (for 2-5 persons)
 RM 158 nett- Large (for 6-10 persons)

The takeaway Yee Sang can be ordered directly at Zest Café. 20% OFF selected credit cards or 25% Hilton Dining members discount is applicable.


Chinese New Year High-Tea Buffet from 2nd February to 6th February from 12:30pm to 3:00pm priced at RM88 nett per adult. 

Chinese New Year Reunion Buffet Dinner on 4th February 2019 from 5:30pm to 11:00pm priced at RM168 nett per adult. 

Chinese New Year Buffet Dinner on 5th & 6th February 2019 from 5:30pm to 11:00pm priced at RM138 nett per adult. 

Chap Goh Mei Buffet Dinner on 19th February 2019 from 6:30pm to 10:30pm priced at RM138 nett per adult. 

The takeaway Yee Sang can be ordered directly at Zest Café. 20% OFF selected credit cards or 25% Hilton Dining members discount is applicable on all offers.

Hilton Kota Kinabalu also welcomes guests for an Acrobatic Lion Dance Performance from the Wan San Temple Lion Dance Troupe on 5th February, 2019 on 2.00pm.

Come and join Hilton Kota Kinabalu in celebrating the beginning of a New Year, blooming in abundance of prosperity, success and luck. To make a reservation or to find out more information on this Chinese New Year Promotion, call +60 88 356 000 or emailkotakinabalu_fnb@hilton.com or visit kotakinabalu.hilton.com.

Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang