Skip to main content

Media, Local & International Artiste Tossed Their Way to Good Fortune at Promenade Hotel Kota Kinabalu!

18 Jan 2019 | Chinese New Year celebration is never complete without the partaking of the traditional auspicious salad dish known as ‘Yee Sang’. To kick start the Year, Promenade Hotel Kota Kinabalu shared a customary tossing of ‘Yee Sang’ session with members of the press before indulging in a tantalizing medley of Must-Try festive dishes specially prepared by the Hotel’s Executive Chef Alvin Tan & his team of Master Chef’s.



Due to its past overwhelming response, Chef Alvin & his team will continue to serve this year’s ‘Yee Sang’ condiments with healthy Olive Oil to usher in Good HEALTH,Fortune, Luck, Wealth and Longevity throughout the year.



Besides the Healthy Prosperity ‘Yee Sang’, which is available for takeaways until 19th February, the media were also given a chance to sample NEW Must-Try range of Dim Sums that will be available throughout the Chinese New Year.









The list of highly recommended NEW Dim Sums by Dim Sum Chef Arthur Chew Foo Chung are Steamed Egg Dumplings, Deep Fried Yam Rolls with Scallop, Steamed Charcoal Buns with Salted Egg Custard Fillings, Steamed Oyster Dumplings with Sea Moss, Steamed Chicken & Smoked Duck Dumplings, Chicken Curry ‘Yam Kok’ & ‘Nasi Lemak’ Yam Kok.

These will also be available during Ballroom Dim Sum from the 1st to the 6th day of the Chinese New Year from 7.30am to 2.30pm. (In Rafflesia Ballroom from 5th-7th February 2019 and in Dynasty Restaurant from 8th-10th February 2019).

Dynasty Chinese Restaurant | Image from curiostraveller.com

The hotel’s Halal Dynasty Chinese Restaurant is also serving Prosperity Chinese New Year Set Menus with a choice of RM688 or RM888 per table of 5 persons and RM1,188 or RM1,688 per table of 10 persons. For diners who wish to select own choice of dishes, Dynasty Restaurant also offers delectable selections from its Special Chinese New Year Ala Carte Menu- which is available until the 15th day of Chinese New Year (‘Chap Goh Mei’) on Tuesday, 19th February 2019.



Wesley Liew Kuok Yit and Ms Fatimah Noryyah | image from curiostraveller.com

The lunch today was also attended by **various local and international artiste who are performing in the Hotel’s Annual Chinese New Gala Dinner at its Rafflesia Grand Ballroom. (**They include the renown Emcee of the night- Tenom-born Sabahan Wesley Liew Kuok Yit who won Most Popular Award and 4th placing in the 18th Astro Classic Golden Melody Singing Competition and Internationally acclaimed Child Performer- Ms. Fatimah Noryyah from 2018 Lets Sing Kids Season 5).

For current, ongoing and upcoming Food & Beverage promotional details at the Promenade Group of Hotels, call:
Promenade Café in Kota Kinabalu
(60)(88) 252396/265555 Ext:5107
Café@se7en in Tawau
(60)(89) 982910
Peppers Café in Bintulu
(60)(86) 858888

Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang