Skip to main content

CHINESE NEW YEAR OFFERINGS AT HYATT REGENCY KINABALU


KOTA KINABALU, SABAH, MALAYSIA| To celebrate the upcoming Chinese New Year, Hyatt Regency Kinabalu introduced its selections of festive offerings featuring delectable spread of buffets, prosperity Yee Sang, Dim Sum buffets and sweet Chinese New Year goodies.


Executive Sous Chef, Chef Adrian Chong and his team has crafted exquisite mouth-watering Chinese New Year-themed buffet from 4 February to 6 February 2019 at Tanjung Ria Kitchen, so diners can sit and reconnect with friends and family. 


Welcome the auspicious New Year with our three delicious varieties of Yee Sang and Chinese New Year treats, available for purchase at Mosaic starting from 22 January 2019.


Savour an authentic taste of the New Year with our 8-course Chinese New Year Reunion Dinner at The Residence from 22 January to 19 February 2019 featuring hybrid garoupa with Chef soy sauce, butter prawn or prawn mayonnaise, steam corn-fed chicken and roast duck, and fried rice with dried scallop. For diners who want to enjoy dim sum, Nagisa got it covered with their Chinese New Year Dim Sum Brunch Buffet available from 5 to 6 February 2019 from 9:00 am to 2:00 pm.

Usher into the New Year with our annual Lion Dance performance on 6 February 2019 at 8:00 am located at Parking Lot of Hyatt Regency Kinabalu. For enquiries and booking, please call our team at +60 88 1234 or email us at kinabalu.regency@hyatt.com

About Hyatt Regency Kinabalu
Hyatt Regency Kinabalu, a 288-room hotel, is located in the heart of Kota Kinabalu’s business, shopping and entertainment hub, overlooking the South China Sea and the beautiful coral islands of the Tunku Abdul Rahman Marine Park. Hyatt Regency Kinabalu offers newly renovated guestrooms, exceptional service, modern comfort and a dazzling choice of local and international cuisine. Reservations for Hyatt Regency Kinabalu can be made by calling +60 88 22 1234 or visiting kinabalu.regency.hyatt.com

About Hyatt Regency 
The Hyatt Regency brand prides itself on connecting travelers to who and what matters most to them. More than 185 conveniently located Hyatt Regency urban and resort locations in over 30 countries around the world serve as the go-to gathering space for every occasion – from efficient business meetings to memorable family vacations. The brand offers a one-stop experience that puts everything guests need right at their fingertips. Hyatt Regency hotels and resorts offer a full range of services and amenities, including the space to work, engage or relax; notable culinary experiences; technology-enabled ways to collaborate; and expert meeting and event planners who can take care of every detail. For more information, please visit hyattregency.com. Follow @HyattRegency on Facebook, Twitter and Instagram, and tag photos with #AtHyattRegency.

Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa