Skip to main content

Le Méridien Kota Kinabalu Unveils Auspicious Celebrations

Joe from https://curiostraveller.com with The Prosperity Salmon Yee Sang

It’s a delicious and auspicious Chinese New Year celebration this year at Le Méridien Kota Kinabalu. Let’s welcome the Lunar New Year with good wishes for fortune, happiness as well as healthy and long life.

Begin your festivities with the hotel’s fresh and delightful Prosperity Salmon Yee Sang from 22 January to 19 February. Priced at RM98nett for small, RM128nett for medium and RM168nett for large, the Yee Sang Platter is available for dine it or takeaway.

Chinese New Year is a time for reunion of friends and families, and what better way to complement these delightful gatherings with an array of sumptuous cuisines. Indulge in Le Méridien Kota Kinabalu’s lavish Chinese New Year Buffet offerings this year featuring popular dishes like Stir Fried Lamb with Honey Sesame, Creamy Mussel Salted Egg, Wok-fried Butter Prawn with Egg Moss as well as Braised Chinese Cabbage with trio of Mushrooms.








Enjoy these and more appetizing dishes with Le Méridien Kota Kinabalu Reunion Dinner Buffet (4 February) at RM138nett per adult, Lunar Lunch Buffet (5 February) at RM108nett per adult, Auspicious Dinner Buffet (5 & 6 February) at RM138nett per adult and Chap Goh Mei Dinner Buffet (19 February) at RM138nett per adult.

In conjunction with the lunar celebration, the hotel is pleased to introduce their Oriental Weekend Dinner Buffetavailable only this February (8 to 24 February) with a wide selection of Chinese Style Gastronomy. This appetizing buffet is available every Friday, Saturday and Sunday at RM138nett per adult.

The Desserts!

For a private and luxurious celebration, Le Méridien Kota Kinabalu also offers four delectable Chinese New Year Set Menus at RM888nett, RM1088nett, RM1288nett and RM1,888nett. Each set menu features a harmonious of 8 or 9 combination of scrumptious dishes with free flow of Chinese Tea. Call the hotel’s Event Specialist at +60 88 322215 for more perks and details. The menu’s specifications are in the brochure below, feel free to download it.




Le Méridien Kota Kinabalu will be hosting a Lion Dance Showcase by Yik Nam Lion Dance on the first day of Chinese New Year (5 February 2019) at the hotel lobby at 11am followed by Yee Sang Toss with the management of the hotel and hotel guests.

This bountiful Chinese New Year dishes was exclusively prepared by the hotel’s Chinese Chef- Chef Lum Kai Man and his culinary Team. According to Executive Chef Fahdrul Abd Malek, Chef Lum Kai Man has a long culinary spanning over 30 years, specializing in Chinese cuisines. “Chef Lum’s approaches on food, taste as well as use of ingredients are creative and innovative. His menu boasts authentic and high quality Chinese culinary experiences,” he added.

For more information on the hotel’s Chinese New Year specials, please call +60 88 322227 or check out their Facebook page, @lemeridienkotakinabalu.


Note : Original post from curiostraveller.com

Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang