Skip to main content

Promenade Hotel Kota Kinabalu fetes Media Friends!



Kota Kinabalu, Sabah .. 7th Dec 2018 | Promenade Hotel Kota Kinabalu had its annual Christmas Thanksgiving with members of print medias and influencers recently to celebrate comredship. All media fraternities were spoilt with an elaborate buffet dinner complete with a vast selection of signature dishes such as Cranberry Walnut Coleslaw, Oven Baked Turkey with Pineapple, Caramelized Onion & BBQ Sauce, Whole Roast Lacto Chicken with Cruditรฉs & Cranberry Sauces, Baked New Zealand Mussels with Grated Cheese and Apple Tarte Tatin - specially prepared by the hotel's Team of Master Chefs led by Executive Sous Chef - Leonard Lim.


To get the Christmas and New Year festivities up to good start, Promenade Hotels once again dazzled its hotel guests by decking out its lobby and entrance with a Giant Gingerbread Photo Arch display in the centre of the Hotel Lobby with colourful delights interweaved into the festive menus at its Restaurant & Bar.


"We've creatively planned our Christmas and New Year menus plus a hive of fantastic activity for the whole family and friends to enjoy throughout this festive season of goodwill and sharing before we draw the final curtain to mark the end of 2018." - said Mr Hafizan Wong, General Manager.


Promenade Hotel Kota Kinabalu has rolled out the series of festive indulgence throughtout the month of December 2018. Get the Christmas and New Year festivities up to good start with families, friends and business associates by spoiling them and yourself with lavish Festive Spreads, Set menus & Ala Carte. 


First in Kota Kinabalu  hotels, is Dynasty Halal Chinese Restaurant serving Chef's Signature Dishes - Braised *Lacto Chicken with Pumpkin Sauce & Deep Fried *Lacto Chicken served with Pickled Ginger Sauce. First Organically Certified Mozart Listening Chicken in Malaysia, Lacto Chicken is fed with Friendly Bacteria (Lactobacillus) and Farmed without Antibiotics & Growth Hormones. The meat contains less fat and cholesterol, and packed with greater flavours too!


There're more in store!!! Have yourself a Merry Little Christmas Guess and Stand a Chance to WIN a 3 Days 2 Nights stay in Promenade Club Floor Room with Breakfast and Sunset Cocktail at the Promenade Club Lounge at Promenade Hotel Kota Kinabalu by taking a wild guess on the weight of our Gingerbread Photo Arch. For details, check-out 'Promenade Hotels & Resort' Facebook Fan Page [ CLICK HERE ]
Whether it's a year-end Christmas or New Year party with your colleagues, friends or an intimate family get-together this Festive Season, be your own party planner with the assistance from our Event Specialist at Promenade Hotel Kota Kinabalu. Call them at Tel 60 88 251 415 / 265 555 Ext: 3013 or visit their Official Website [ CLICK HERE ]

Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan ๐Ÿ˜‚ Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri ๐Ÿ˜œ selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak ๐Ÿคญ Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli ๐Ÿ˜…) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur ๐Ÿ˜‚ ni pertama kali kmia siang