Skip to main content

Viva Le Fete with Le Meridien Kota Kinabalu this Christmas!

Kota Kinabalu, Sabah - Unlock limitless festive inspirations at Le Méridien Kota Kinabalu this holiday season with fascinating dining offers prepared by Executive Chef Fahdrul and his culinary team. This holiday season will be delightful Christmas curated with your favourites dishes.


Our all day dining - Latest Recipe offers delicious Festive Buffets - Christmas Eve Dinner at RM158nett per adult and RM70nett per child, Christmas Day Lunch and Christmas Day Dinner, each at RM138nett per adult and RM60nett per child; and RM158nett per adult and RM70nett per child for New Year's Eve Dinner.

With more than 100 appetizing international and local dishes including a dessert wonderland, guests will be spoiled with choices. The hotel is now offering a limited special Early Bird at RM118nett per adult and RM50nett per child for all the buffets mentioned above. Guests can purchase these vouchers from the Festive Desk located at hotel lobby. 


Le Méridien Kota Kinabalu is offering its first New Year Countdown Dessert Buffet at RM60nett per adult and RM30nett per child, available on 31st Dec 2018 from 10.30pm to 12.00am at Latest Recipe. Welcome the New Year sweetly with the hotel's creative cakes, puddings, pastries, pies and your favourite local dessert.

Over at Favola, keep it intimate and chic with our 5-course Christmas Eve Set Dinner at RM300nett per adult (food only) and the 5-course New Year's Eve Set Dinner at RM350nett per adult (food only).




Do not miss out our yummy Christmas Goodies featuring mouth-watering Christmas Roasts including Roast Australian Rib Eye at RM420nett (approx. 2 kg), Roast Turkey at RM380nett (approx. 4-5 kg) and Roast Australian Boneless Lamb Leg at RM200nett (approx. 1.5 kg). All roasts are served with wide dishes and jus. 





We also offer Traditional Yule Cake at RM150nett (1kg), Traditional Christmas Pudding with Vanilla Sauce (1kg) at RM380nett, Speciality Fruit Cake (1kg) at RM200nett, Mince Pies (2 pcs) at RM20nett and Assorted Cookies (3 pcs) at RM15nett.

The Christmas Wish Project is one of the many CSR efforts organised by the Le Méridien Kota Kinabalu. This year, the hotel collected the 127 Christmas wishes from hostels for underpriviliged students namely Don Bosco and Woori Jib, and homes for special needs - Bukit Harapan and Care Haven. According to General Manager Rachael Harman, 'Christmas is a time of giving and sharing, and is not limited to those that we love and care for. We have the capacity to make someone's Christmas brighter, so we hope our generous guests will share the joy of giving with the residents of these homes.'

Guests can select their Christmas Wish Card from the Christmas tree at the hotel lobby, purchase the item stated and return the wrapped gift to the hotel by 20th Dec 2018.

To find out more about the hotel's special festive offerings and activities, check out their Facebook Page or call +6088 322 238.



Comments

  1. Allahuuuu.. makanan makanan nyaaa sangat menggiurkan! rasa nak masuk dalam gambar, makan hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang