Skip to main content

Festive Indulgence and Year-End Celebration at Hilton Kota Kinabalu

SABAH, Malaysia – December 19, 2018 | Celebrate the festive season with a line-up of gastronomic delights, specially prepared for the joyous season. From 1 December 2018 until 1 January 2019, start the journey with Zest Café’s choices of festive pastries and bakeries including whole roasted turkey, followed by an indulgent buffet spread at Urban Kitchen to Rooftop Poolside Bar & Grill first wet countdown party! 

Roasted Turkey

Sweet and Savory Takeaways at Zest Café Choose from 13 selections of traditional biscuits and cakes to brighten up the festivity. To make the season merrier, enjoy a Hilton Kota Kinabalu special of 5kg whole roasted turkey to go for only RM 475nett each and includes roasted potatoes and vegetables, turkey stuffing, cranberry sauce and gravy for the private family dining at home. One day advanced order is required and offer is available until 26 December 2018.

Festive Indulgences at Urban Kitchen
Celebrate Christmas Eve and Day with an elaborate buffet of Christmas delights at Urban Kitchen with its festive signature dishes for lunch or dinner or both!

Christmas Eve High Tea Buffet
Showcasing Malaysian dishes with hints of Christmas selections that is sure to impress both domestic and international travelers alike. Fill up and get energized for that last minute Christmas shopping or simply take a break and just enjoy the choices. 
Price: RM 88nett per adult

Christmas Day Lunch Buffet
Spend the day relaxing with friends and family and enjoy an extensive buffet spread of local and international selections such as roasted turkey and beef in the carvery section; lamb Navarin, stewed seabass with clams and honey glazed chicken in the Western hot section; vegetable biryani, butter chicken masala, lamb korma, vegetable dhall curry and Goan fish curry in the Little India corner; beef rendang, sambal sotong, ikan masak lemak and grilled chicken and beef satay in the Nusantara section; wok fried vegetable vermicelli, deep fried chicken with lemon sauce, soy ginger braised beef and baby pak choy with mushrooms in China Town section. Pescetarians will definitely enjoy the seafood on ice featuring fresh salmon, octopus “Tako Sashimi” and yellow fin tuna. Price: Rm 138nett per adult

Christmas Eve and Day Dinner Buffet
Features festive favourites such as roast turkey, roasted whole lamb and slow roast beef rump accompanied with a myriad of condiments and sauces. Other specialties include black truffle chicken and mushroom pie, barbecued beef brisket, cinnamon chicken with preserved lemon and chick peas, oven baked salmon with cranberry and lemon crust, Rosemary-pecan mashed sweet potatoes, mussel diavola and chicken giblet, and kidney beans pilaf rice.
Price: RM 168nett per adult

Cinnamon Chicken with preserved Lemon & Chick Peas

Festive Simplicity at Rooftop Poolside Bar & Grill
For something more relaxed, choose any of the seven specially crafted festive ala carte dishes with prices starting from RM 22nett per dish. Signature dishes include smoked salmon carpaccio, wood fire oven roasted turkey, duck confit and black cod. Available for lunch and dinner on Christmas Eve and Day, and New Year’s Eve.

New Year Celebrations at Urban Kitchen and Rooftop Poolside 
Spend more time with family and friends as we say goodbye to 2018 and welcome 2019 with Urban Kitchen’s dinner and high tea buffet, specially crafted just for the evening and party the night away at Rooftop Poolside!

Buffet Selections for the New Year!
Lookout for Chef’s specialties of poached whole salmon, seafood and chicken terrine and smoked fish and meats cold cuts in its New Year’s Eve spread. With its extensive selections of appetizers, mains and desserts, you are surely equipped to enjoy an after-dinner countdown party!

Assorted Seafood on Ice

Imported Oyster

Still can’t get enough of Urban Kitchen’s buffet selections? Head on over for high tea on New Year’s Day and enjoy the chef’s specialties and other Malaysian favourites!
  • New Year’s Eve Dinner Buffet | RM 168nett / adult
  • New Year’s Day High Tea, 1 January 2019 | RM 88nett / adult

A Splashful Countdown at Rooftop Poolside
Usher in the New Year with a huge splash! Celebrate New Year’s Eve at the poolside in Hilton Kota Kinabalu’s first ever wet countdown party. Bring along your best swim wear and change of clothes for that memorable year-end celebration. Slots are limited, so call us today to make your reservation! 
Price: RM 88nett per person (includes two drinks)

For more details on Hilton Kota Kinabalu’s festive offerings, call +6088 356 000 or email 
kotakinabalu_fnb@hilton.com. Hilton Dining members enjoy up to 25% discount and selected credit cards enjoy 20% discount, except for Year-end Countdown Party at Rooftop Poolside.

Comments

  1. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a