Skip to main content

Get Ready for SUPER-Natural experience with Nando's Smoky PERi-PERi

Nando's known for their flame-grilled PERi-PERi-PERi chicken has always captured tastebuds with their PERi-PERi concoctions. For this enchantingly festive season, these expert chicken grillers are bringing in more that African flavour to your Nando's meals!

The famous PERi-PERi Chicken with magical touch

Inspired by the magical combination of Africa's vibrant colours, unique heritage and the smoky flavor of open-fire cooking, the super-natural Smoky PERi-PERi was born. It delivers a full bodied, rich flavor with sweet, smoky paprika, a hint of zesty lime, a delightful medley of herbs and of course a touch of Nando's trademark African Birds Eye Chilli. All this combined gives it a unique smoky flavor reminiscent of good barbecue.


On the Nando's PERi-ometer, Smoky PERi-PERi is slightly hotter than Lemon & Herb (which also contains the magical chilli incidentally) but milder that its Mild flavor. It's perfect for those who like their food on the flavourful but not-too-hot side and brings a whole new dimension to the Nando's chicken flavor range. 

"We wanted to give to give our fans a taste of something magical this season with our flamed-grilled PERi-PERi chicken and that is how Smoky PERi-PERi came to be. Over the years we have dabbled in different recipes to find that special taste that will give our fans something new that they can enjoy and we decided to try it out with Smoky PERi-PERi. It delivers a fantastic combination of flavours that is exciting and uniquely Nando's yet familiar at the same time," commented Stephen Chew, CEO of Nando's Malaysia.


Experience the new, enchanting Smoky PERi-PERi on everything that you can before it disappears. The best way would be to celebrate the festive season with the Smoky PERi-PERi platter for 4 only RM 99.00. It includes mouth-watering full chicken with 4 tasty sides, 4 bottomless soft drinks and the all-new Salted Caramel Cake Bites!

New Salted Caramel Cake Bites!

In this season of giving, Nando's in Kota Kinabalu is inviting you to share the Christmas spirit with Sabah Autism Society. Drop a little gift by 31 December 2018 at either Nando's 1Borneo, Nando's Imago or Nando's Oceanus Waterfront and receive one Nando's 1/4 Chicken with Mediterranean rice voucher as token of our appreciation!

Placing importance not only on its perfectly flame-grilled chicken, but on its flavours as well as the community, Nando's is always up to the challenge to elevate their dining experience to another dimension and in giving back to the community. With inspirations from different cultures all over the world. Nando's aspires to gather and lay out the best there is on the plate down to the finest details. 

The invited Bloggers - Jun-zieYatieLiza & Uzu


About Nando's
The story of Nando's began in a small Johannesburg suburb in South Africa in 1987 with all the passion for Portuguese-inspired flame-grilled PERi-PERi chicken. In 1998, Nando's opened its first restaurant in Kuala Lumpur and has been grilling Malaysian's taste buds ever since. Now Malaysia is home to 76 Nando's restaurants across various states, best known for its legendary and delicious flame-grilled PERi-PERi chicken. At Nando's, we surround our customers with warmth, hospitality and fun, whilst offering them a meal to remember.

Served in their signature heat levels-Lemon & Herb, Smoky PERi-PERi, Mild, Hot & Extra Hot-on, or off the bone, in a wrap, burger or pitta, and served with a delicious selection of sides, salads, appetisers and sharing platters, Nando's offers great variety, and mouth-watering recipes to please all food palettes. You'll find yourself spoilt for choice!

Whether you go for a quick bite, a family party, a fun night out with friends, it won't be just your taste buds that are invigorated. For further information visit our website: www.nandos.com.my

Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa