Skip to main content

Over the Moon with Promenade's very own Mooncakes!

Assalamualaikum .. Kota Kinabalu, Sabah. Wednesday, 15th August 2018 | Known for its range of exquisitely crafted Halal mooncakes, Promenade Hotel Kota Kinabalu is proud to once again unveil its much-anticipated tapestry of unique flavours for this year's Mid-Autumn Festival. A Total of 8 mooncakes and 3 mini crystal mooncakes were officially launched by the hotel's General Manager - Mr.Hafizan Wong at the hotel's Lobby Lounge.



Besides bring back the popular Musang King Durian Paste Mooncake, Mooncake aficionados will be more than delighted to enjoy 2 NEW flavours this year - Pumpkin & Yam available in both mooncakes and crystal mooncakes [**Mini Crystal Durian Mooncakes, **Mini Crystal Pumpkin Paste & **Mini Crystal Yam Paste - all specially prepared by Dynasty Restaurant's team Master Chefs led by Dim Sum Chef - Arthur Chew Foo Chung. 
(**Only available at Promenade Hotel Kota Kinabalu).



"This and the whole range of Promenade's mooncakes are halal, with less sugar and minimum preservatives. Therefore, it's best refrigerated. Besides selling our mooncakes here in Kota Kinabalu, we will also be making them available at Promenade Hotel Tawau and Promenade Hotel Bintulu." said Mr.Hafizan Wong.

Image from https://curiostraveller.com

The launch was witnessed by Senior Citizens from the Senior Day Care Centre of Kota Kinabalu's Widows Welfare Association / (SDCC-KKWWA) and friends from the media fraternity followed by a sumptuous lunch and mooncake tasting.



"We've specially invited aunties from SDCC-KKWWA whom we believe will appreciate Chinese Festive Gathering such as our Mooncake tasting today. All guests in attendance were each given a miniature box of mooncakes in this year's aesthetic Mooncake box available in orange and red.



Promenade's Mooncakes will be on sale until the actual Mooncake Festival Day (or while stocks last) on Monday, 24th September 2018 from 10am - 8pm at the Mooncake Sales Counter in the Hotel Lobby and from 8pm - 10pm at Dynasty Restaurant (Ground Floor), For current, ongoing an upcoming Food & Beverage Promotional details, please call Promenade Cafe' / Dynasty Chinese Restaurant / Lobby Launge / Deli Corner at Tel: (60)(88) 252 396 / 265 555 Ext: 5107.

Comments

  1. dekat pejabat ni ada juga staf yg pandai buat mooncake ni...
    sedap...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang