Skip to main content

The Palace Hotel Kota Kinabalu | Annual Wedding Showcase

KOTA KINABALU: The Palace Hotel Kota Kinabalu will be holding their annual wedding showcase over the weekend from 20th to 22nd July 2018, from 9am-5pm.

The showcase this year will be held at the Palace Ballroom and will feature various cuisine menus, table settings and colour themes, flower arches, mock-up cakes, along with new partnering vendors.



Director of Sales Mr. Freedie Solibun confirmed that this event is open to the public, parking is free of charge. 


During this event, the Events team including a wedding planner will present couples and families a list of what the hotel can offer, including menu features, lightings, flower arrangement, ballroom decorations and many more. 




He added, ‘We are detailed in customising each wedding for each couple from all walks of life to make it specially unique for them. We cater to couples’ requests by keeping it within their desired budget range while providing exceptional service standards of a resort hotel. Palace is the right place to go.’

After a successful wedding showcase last year, this year’s wedding showcase will involve partnering vendors from various service companies, with the same aim to give couples an unforgettable wedding reception, including professional makeup artist Veetistry Bulus, car rental service Borneo Excursions, pre-wedding fitness coach Bon from Fit Pro, bridal gown rental service Love & Love and photography service Primetime Pictures

Mr. Solibun strongly encourages guests to pre-register their wedding reception at the showcase to enjoy benefits like exclusive prices offered by vendors, free corkage fee, no charges when guests bring instruments and karaoke system, and other added value deals. 

More information can be acquired from 088 217222 or 016 8860513 for Mr. Wira or Ms. Ethel at 017 898 6725.

Comments

  1. terbaek :)

    jemput join segmen ejulz kalau sudi :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  2. Menarik nya event ni Mia.. klu dekat mau juga pigi tengok2.. hehe
    Salam penghujung Syawal Mia & family... :)

    ReplyDelete


  3. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete
  4. Org have have je yg mampu buat reception kat hotel mcm ni. Yg tak have have ni buat kenduri kecil kecilan sudahlah hihi

    ReplyDelete
  5. Your information was very useful to me. That's exactly what I've been looking for 파워볼 하는법

    ReplyDelete
  6. Hello Dear, are you really visiting this web site regularly, if so after that you will definitely obtain pleasant experience.온라인경마



    ReplyDelete
  7. It is extremely nice to see the greatest details presented in an easy and understanding manner 파워볼 하는법

    ReplyDelete
  8. Really nice and interesting post. I was looking for this kind of information and enjoyed reading this one. 메이저사이트

    ReplyDelete
  9. Hi! I just wish to give you a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I am coming back to your blog for more soon.
    경마
    온라인경마

    ReplyDelete
  10. This is a very impressive subject. Thank you for always. I have been reading your article interestingly. If possible, please visit my website to read my posts and leave comments. Have a nice day! 카지노

    ReplyDelete
  11. Quality posts are important to attract the visitors to visit the web site,
    that’s what this website is providing. 토토

    ReplyDelete
  12. It’s awesome in favor of me to have a web page, which is useful in favor of my experience. thanks admin. 카지노사이트프로

    ReplyDelete
  13. Spot on with this write-up, I actually think this amazing site needs
    far more attention. I’ll probably be back again to read through
    more, thanks for the advice! 바카라사이트

    ReplyDelete
  14. Appreciating the commitment you put into your site and in depth information you offer. 바카라사이트인포

    ReplyDelete
  15. That's a great article! The neatly organized content is good to see. Can I quote a blog and write it on my blog? My blog has a variety of communities including these articles. Would you like to visit me later? 메이저안전놀이터

    ReplyDelete
  16. I will recommend your website to everyone. You have a very good gloss. Write more high-quality articles. I support you.
    카지노사이트

    ReplyDelete
  17. It is very well written, and your points are well-expressed. I request you warmly, please, don’t ever stop writing.
    바카라사이트

    ReplyDelete
  18. Thanks for sharing with us this important Content. I feel strongly about it and really enjoyed learning more about this topic.
    토토사이트

    ReplyDelete
  19. Hard to ignore such an amazing article like this. You really amazed me with your writing talent. Thank you for sharing again.
    온라인카지노

    ReplyDelete
  20. What a nice post! I'm so happy to read this. 안전놀이터모음 What you wrote was very helpful to me. Thank you. Actually, I run a site similar to you. If you have time, could you visit my site? Please leave your comments after reading what I wrote. If you do so, I will actively reflect your opinion. I think it will be a great help to run my site. Have a good day.

    ReplyDelete
  21. You made some good points there. I did a Google search about the topic and found most people will believe your blog. 메이저사이트

    ReplyDelete
  22. I always think about what is. It seems to be a perfect article that seems to blow away such worries. 온카지노 seems to be the best way to show something. When you have time, please write an article about what means!!

    ReplyDelete
  23. While looking for articles on these topics, I came across this article on the site here. As I read your article, I felt like an expert in this field. I have several articles on these topics posted on my site. Could you please visit my homepage? 토토사이트모음

    ReplyDelete
  24. You ought to be a part of a contest for just one of the finest blogs on the web. I am going to suggest this site. 바카라커뮤니티 I hope you can read my post and let me know what to modify. My writing is in I would like you to visit my blog.

    ReplyDelete
  25. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch. 먹튀신고

    ReplyDelete
  26. This is the perfect post.메이저토토사이트 It helped me a lot. If you have time, I hope you come to my site and share your opinions. Have a nice day.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a