Skip to main content

Promenade Hotel Kota Kinabalu's Dynasty Chinese Restaurant - New Look - Officially Unveiled

Assalamualaikum

Kota Kinabalu, Sabah. Tuesday, 14th March 2018 - Dynasty Chinese Restaurant at Promenade Hotel Kota Kinabalu celebrates its official grand opening after 3-month elegant facelift, in a simple yet meaningful ceremony beginning with loud crackling sounds of firecrackers to commemorate the auspicious event graced by Y.B. Datuk Seri Panglima Masidi Manjun, Minister of Tourism, Culture & Environment and hotel's Group Chief Executive Officer - Mr.Adrian Wei.




Located on the ground floor and 1st floor of the hotel, the newly refurbished Halal Chinese Restaurant, offers innovative culinary delights amid a modern, stylish and elegant setting. Using elements of wood and blooming flower concept, the overall design and decoration of this brand new Dynasty Chinese Restaurant, is aimed at creating a sense of tranquillity while guests enjoy a whole new dining experience as it continues to serve exquisite Chinese Cuisines prepared by Chinese Master Chefs led by the Hotel's Executive Chef Alvin Tan.


Entirely private and exclusive, it also comes with 3 elegant private dining rooms (namely Fuzhou, Pingnan & Gutian) for table of 10 persons in each room, which will surely impress and make any celebration truly special.



Another new feature is the Chinese Restaurant's Show Kitchen where guests were entertained with Live Dim Sum Making by Dim Sum Master Chef - Arthur Chew Foo Chung during the Grand Opening. Chef Arthur demonstrated his culinary art in preparing signature Dim Sums namely Crystal Prawn Dumplings and Steamed 'Siau Lung Pau'. Famed for its piping Halal Hong Kong style dim sum, Dynasty Chinese Restaurant is ready to welcome diners back with a whole new dining experience!" - said Ms. Anita Chung, Group Director of Sales & Marketing.


"In conjunction with this grand opening, we shall be extending the current *20% Discount on total F&B bill (*T&C Apply) and offer signature appetizers namely Candied Amber Walnuts, Braised Peanuts, Salted Cashew Nuts and Osmanthus Flower Tea at RM1 per serving (instead of the normal price at RM5 per serving) until 31st March 2018." Added Anita.




This Chinese Halal Restaurant opens for lunch from 11.30am to 2.30pm and for dinner from 6.30pm to 10.30pm; Sundays and Public Holidays it is open from 7.30am to 2.30pm for brunch. For enquiry, please call F&B Hotline at 088-252396.

Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang