Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, February 4, 2014

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!



http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html


Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com pernah dilakukan dulu sekali di SINI dan hari ini...segmen ini bermula dari, 4/2/2014 SEHINGGA 5/2/2014, jam 1.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org... 

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^



19 comments:

  1. Mia...first komen tu kan..entry ke?..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Bersegmen Mia.. good luck...:)

    ReplyDelete
  3. thanks for joining and your support, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya kak mia..selamat bersegmen..,

    ReplyDelete
  5. datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. Eraz datang merayau di malam hari melalui segmen ini : http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  7. Slmt bersegmen Mia.. good luck ya

    ReplyDelete
  8. IM dari segmen yang sama. Tahniah menang segmen ni :D

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen bubblynotes.com. salam kenal =). http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  10. tahniah dah sila tinggalkan link terbaik anda di sini--> dalam tempoh 3 hari... http://www.bubblynotes.com/2014/02/pemenang-segmen-my-best-entry.html

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!