Happy Birthday to Me! - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, November 2, 2017

Happy Birthday to Me!

Assalamualaikum

Hi korang!

Yup. Happy Birthday to Me 😅 sendiri wish pulak. Sudah 'limpas bah' dua hari yang lalu. Berapa umur? Officially 38 tahun, 31hb Oktober tu. Macam seram pula bila tinggal 2 tahun lagi nak capai angka 4-series tu. 😂

Sebenarnya Kmia memang tak berapa suka nak celebrate birthday, selalu makan-makan dengan hubby dan anak3 je. Tapi kan sejak lady boss kat tempat kerja Kmia ni masuk, dia sangat suka sambut birthday staff2nya. 😊
So birthday Kmia hari tu dia adalah buat simple hi-tea kat office. 

Dapat sebijik kek dari Secret Recipe. Pecan Butterscotch Cake! 1st time makan flavour ni. Memang so sedap😋
Super Salmiah? Ntah .. Kmia pun tertanya2 napa boss tulis camtu hehe.

Sori gambar kabur .. ni ambik dari florist yang hantar bunga tu. Bukanlah .. bukan hubby yang hantar sebab dia memang tau Kmia bukan peminat bunga 😅 .. ni best girlfriend yang bagi. Tq k .. u know who you are 😉




Syukur alhamdulillah

**************************************

Psstt .. Kmia nak bagi hadiah 😊 jangan lupa join giveaway blog ni. Klik | DI SINI | untuk join.




16 comments:

  1. Happy birthday Mia..
    Eh sebaya lah kita...
    cuma saya muda sikit beberapa hari... hihihihi

    ReplyDelete
  2. Happy birthday kak mia..ada mkn2

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday, Mia. Jangan bimbang, lama lagi dua tahun tu kalau diconvert ke saat. Hahaha!

    Bila usia dah meningkat tu, birthday celebration bukan penting sangat tapi bila ada yang mengingatkan, aduhai... seronok rasa dalam hati tau ^_^

    ReplyDelete
  4. Seronoknya! Happy Birthday! Moga dimurahkan rezeki, diberkati ALLAH selalu Aamiin

    ReplyDelete
  5. Happy Bday Kak Mia..semakin 4series ne semakin comelll.hehehe

    ReplyDelete
  6. Happy belated Bezday Mia.... moga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dlm limpahan rahmat Allah. Wahhh...seronoknya bila bezday diraikan oleh rakan ofis. Tu belum suami celebrate lagi tu. Kiranya mmg hari hari hari jadilah ye hihi

    ReplyDelete
  7. Happy besday kak mia..tetap awet muda..anyway flavour ni mmg sedap jugak.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!