Menang Saguhati di Friso Gold Review Contest! - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Tuesday, May 16, 2017

Menang Saguhati di Friso Gold Review Contest!

Assalamualaikum


Friso Gold Review Contest | Alhamdulillah rezeki ... tak sangka bah menang dalam peraduan ni walaupun setakat saguhati sahaja. Sebenarnya tak berharap sangat menang dalam contest ni sebab blogger-blogger yang join contest ni semuanya hebat2 belaka ... yang hebat penulisannya, yang hebat reviewnya, yang superb gambarnya! gitew.

Sebenarnya post contest ni dah lama di up kan ... bulan Dec tahun lalu lagi. Sebab tu tak berapa nak berharap akan terpilih sebagai seorang pemenang -walaupun dalam hati berabis ni berdoa hehe-
Contest ni terbuka untuk 50 orang peserta yang mendaftar awal dan hadiah yang ditawarkan kira lumayan juga. Kira nak aim2 yang 2nd place tu sebab boleh menang pakej percutian ke Cherating Pahang, tapi bukan rezeki kan. Tak apalah ..
Ni dah kira bersyukur sebab tersangkut sebagai salah seorang pemenang saguhati daripada 10 orang yang lain.

Tahniah kepada blogger Farah Waheda yang terpilih sebagai pemenang utama contest ni ... dan juga Izwa dan Arzmoha di antara pemenang saguhati, serta para pemenang yang lain juga. 


Email yang buat aku tersenyum lebar gitu


Nak baca post pemenang saguhati tu ... boleh je terjah kat sini -->> susu-friso-gold-penghadaman-sempurna


Ok bai!

10 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!