Permulaan tahun 2017!

Assalamualaikum

Selamat tahun baru 2017 ! Belum lambat lagi bah kan .. baru seminggu ja πŸ˜…

Ni kira entri permulaan untuk tahun baru ni. Ya masih lagi berblog. Belum terkubur lagi hobi ni walaupun beberapa bulan yang lalu blog sepi ja. Banyak cerita nak kongsi tapi bila nak update ja semua idea menghilang ntah kemana ... huhu πŸ˜•

Walaupun blog agak sendu, alhamdulillah masih ada yang sudi berkerjasama dengan blog ni. Adalah rezeki sikit untuk aku, tempias sikit kat hubby dan anak-anak. 😊

Sekarang tengah gigih susun dan atur semua gambar, katanya banyak cerita nak story-story kat korang.
Jangan lupa jenguk blog ni lagi ok! πŸ˜‰

Belanja satu family photo untuk entri permulaan di tahun 2017 ni!




3 Comments

Komen seikhlas hati ... Thanks!

  1. lom terlambat utk aida wish selamat thn baru.
    moga aktif blogging ekk mia.
    sama2 tuko citer :)

    ReplyDelete
  2. Salam 2017 Mia. Moga yg baik baik saja datang kepada kita sepanjang tahun ini

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Post a Comment

Previous Post Next Post