Worldsofcolours: Terapi hati gundah - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, March 1, 2013

Worldsofcolours: Terapi hati gundah

Assalamualaikum

Salam Jumaat untuk semua......Terapi hati gundah ??.......hanya klik di bawah ni
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Worldsofcolours: Terapi hati gundah: Assalamualaikum Di kala hati gundah.....pelbagai cara kita lakukan untuk tenangkan....tapi cuba renung ke luar sana, bukankah betapa in...





Note : Shumi demam balik.....risau....kali ni babanya yang ambil cuti sebab hari selasa tu saya dah ambik emergency leave...Shumi memang sensitif sikit sejak dari kecil...berbanding adik2nya, Shumi paling kerap demam....kena angin sejuk dia demam, minum minuman berais dia demam, dalam air-con demam juga, minum vitagen pun dia boleh demam.....emmmm bila check, doktor kata tak ada apa2 yang membimbangkan......kadang2 terpikir juga mungkin ini kesan jaundis yang dia alami selama sebulan semasa dia bayi dahulu agaknya.....

25 comments:

  1. Kesian shumi yer..mungkin lepas nie kena lebih berhati sbb dia mudah kena penyakit kan..kena elakkan minuman sejuk, kipas semua tuh..alhamdulillah dr pengalaman bila kuran penggunaan air & minm sejuk jrg dpt demam..semoga shmi cepat kebah yer inshaallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami di rumah mmg tidak ada air sejuk tp semalam panas sangat agaknya shumi beli air botol sejuk kat kantin sek...agaknya sbb tu dia demam....dah nasihatkan dia tp taulah budak kadang2 terlupa...

      Delete
  2. sy memang suka merenung keindahan alam...terapi minda yes !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betulkan....tenang seketika bila melihat keindahan alam......

      Delete
  3. semoga hari2 anda bertambah ceria di awal march ini
    moning..

    ReplyDelete
  4. semoga shumi bertambah sihat ..
    ada budak x sama antiboti dia .. mgkin shumi jenis lemah sikit
    x perlah dikk sabar ye ..
    itulah dugaan kita ibu2 ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah...rasanya antibodi shumi kurang sikit....sbb tu cepat sgt demam...

      Delete
  5. sumpah cantek gambar2 tu...

    shumi, kuat ye sayang!

    ReplyDelete
  6. Kesiannya shumi. Semoga cepat2 sembuh yer. Risau klo anak demam lama2 nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg risau....sbb takut suhu terlampau tinggi....huhh

      Delete
  7. Ksiannya...Semoga shumi cepat sembuh ya.. Amin

    ReplyDelete
  8. merenung keindah alam mambuat hati kita tenang dan ingat kepada Allah S.W.T.

    ReplyDelete
  9. Kira Shumi jenis alah pada sejuk Mia.
    Tapi semua tu bukan mudah nak elak
    Besar sikit nanti dia jadi kuat. Moga cepat sembuhlah - tak senang hati kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kak...mmg tak senang hati bila anak sakit.....

      Delete
  10. Owhh SHumi, get well soon sayang. Maybe time2 ni jer kot, budak tengah membesar.

    ReplyDelete
  11. Tak delah Mia...okje rasa tidak...ada batuk seme ke sakit tekak ke?.. Tp kalu dok dah kata tak de pape ok le...anak okje yg kecik pun rajin demam gak...
    Makan ubat ikut time ye...

    ReplyDelete
  12. ooo banyakkan bersabar.itu semua dugaan Allah.mungkin boleh bagi dia makan supplemen yang sesuai .insya allah

    ReplyDelete
  13. Cantik gambarnya,tak dapatlah nk amik gambar camtu.
    Hope shumi cepat baik yer.

    ReplyDelete
  14. harap shumi cepata sembuh ya..risau bah kan kalau shumi sakit..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!