Terasa diri begitu berharga - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, November 7, 2016

Terasa diri begitu berharga

Assalamualaikum

Cak! 😜
Hilang seminggu dua dari blog. Penyakit malas datang menyerang. Banyak benda nak share tapi malas sangat nak ketuk-ketuk screen hp ni *maklumlah update blog guna hp jer* 😅

So benda pertama nak share, opkoslah nak bagitau yang puan blog baru-baru ni sambut besday dia. 
Katanya dah masuk 37 tahun gitu. Tinggal 3 tahun lagi nak masuk 4 series. Tak lama lagi nak masuk usia kilauan emas ko. 😅
Terima kasihlah kepada yang sudi wish birthday kat whatapps dan FB tu.
Walaupun tak ada kad birthday *cam dulu2* atau hadiah 😅, cukup orang ingat birthday kita, dah terasa dihargai gitu. 😘

31hb Oct tu aku cuti, esoknya bila keja, ada surprise gitu dari teman seopis. 

Dapat sebiji kek Secret Recipe Chocolate Indulgence ... 😂


Sebelum potong kek wajib wefie dulu😅


Makan sambil terasa terharu ... ya ampun sedap bangeet 😂



Note : azam sempena hari lahir, nak diet cam hubby ... jeles saiz seluar dia dah mengecik ke 34 .. 😅 



5 comments:

  1. Happy birthday Mia
    Kek indulgence tu kakak suka:)

    ReplyDelete
  2. Best bila ada suprise begini..sesekali diingati. sedap bah indulgence SR tu, suka kami makan...
    apapun happy belated birthday sekali lagi Mia..moga berjaya slim mcm hubby mu... haha

    ReplyDelete
  3. Hepy belated bezday Mia....moga tercapailah hajat apa yg dihajatkan tu.... Wahhhh bestnya dapat surprise kek. Mesti malu malu kan haha ...

    Alahhhh...tunggu jerlah surprise dari cik abang. Adalah menyusul tu kang...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!