Beli alat Permainan dengan harga berpatutan di Toysdirect - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, October 20, 2016

Beli alat Permainan dengan harga berpatutan di Toysdirect

Assalamualaikum

Korang bila dah jadi bapa-bapa atau mak-mak tentu pernah alami situasi camni kan ... bila pegi ke supermarket ke atau mall ke sedaya upaya tak akan lalu ke bahagian toys tu semua kan ... kan kan 😅

Bukan tak nak belikan anak tapi korang paham2 je lah anak-anak ni masa kat rumah masa bila kita cakap kita nak belikan toys tapi kena pilih satu ja .. ok masing-masing buat pilihan. 
Tapi bila dah sampai kat bahagian toys tu semua .. anak-anak terus rambang mata tengok toys yang pelbagai tu .. hilang pedoman kejap .. ko tengo itu, aku ambil ni, ko tengo ni, aku ambil itu .. pendek kata semua nak dirembat. 
Kita tentu-tentulah tak bagi .. gila ko harga toys sekarang .. mahal ya amat. 
Mulalah adegan angkat anak lari dari situ sebab dorang dah mula tantrum cam dirasuk jin. 😅

Sekarang ni semua barang pun dah naik harga. Toys pun sama. Toys paling simple pun dah cecah RM10. Yang paling simple aku maksudkan main kejap dah patah mematah. 
Kalau harga toys tu setanding dengan kualitinya tak apa juga ni toys sebarang ja. Anak pun tak puas main. 

Tapi korang nak tahu ke ... sekarang beli toys pun kita boleh order secara online. Mudah dan senang .. tak payah nak ke kedai. Tak payah nak berdepan dengan tantrum anak. 
Ko boleh relaks2 je kat rumah pilih toys. 
Aku ada jumpa satu website ni .. dorang ada menjual educated toys dengan harga yang berpatutan. Kiranya anak-anak boleh bermain sambil belajar. 

Aku dah godek-godek website tu .. banyak toys menarik yang rasanya sesuai dengan anak-anak aku



Banyak lagi toys yang menarik ... selain toys, dorang ada juga menjual buku cerita menarik dan juga pyjamas serta swim suit yang comel.


Korang berminat kan kan kan ... 😀 Senang je, korang boleh terus ke laman dorang di http://www.toysdirect.my atau ke FB dorang di http://www.fb.com/toysdirectmy

Selamat membeli belah! 😁










3 comments:

  1. wahhh..banyaknya yg menarik! lama x bukak blog, gini la jadinya..sesekali baru dpt drop comment..hehe

    ReplyDelete
  2. Mak mak yg ada anak kecik sure happy ni Mia....Mak nak bagi sapa main pulak hihi....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!