Wordless Wednesday # 87 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, June 22, 2016

Wordless Wednesday # 87

Assalamualaikum

Salam ramadan yang ke-17


*Pengganti Umi katanya ... hari tu keluar rumah tetiba pakai tudung segala .. pastu siap pakai spek lagi .. Umi-umi tengok Damia, cam Umi kan .. :P
emmm bolehlah tu nak ... walaupun rupa tak berapa nak ikut Umi, semua gen Baba huhu*




Note : Sejak semalam lagu raya dah start berkumandang di radio ... bila dah dengar lagu-lagu tu semua, tetiba mood kerja ke laut, hati dah berada di kampung hehe



11 comments:

  1. Sebab bertudung dan pakai spek itulah dia kata macam umi:)

    ReplyDelete
  2. ADALAH RUPA UMIE TU SBB ANAK UMIE PUN...COMELNYA ANAK UMIE NI.

    ReplyDelete
  3. hihihi..comelll bah Damia siap pkai spek lagi..haha.. pndai sudah bergaya kan Mia.. :)

    ReplyDelete
  4. Yalah adalah iras sikit wajah umi...comel je Damia pakai spek bertudung.

    ReplyDelete
  5. Yelah Damia ni ikut ayah dia ek Mia.....
    Alah.... Ayah dia pun cute apa haha....

    ReplyDelete
  6. Wah! dah ada pengganti ummi yer...pandainyer dia berposing...

    ReplyDelete
  7. wahhhh pengganti mama bermuka baba ! hehehe..

    ReplyDelete
  8. alaaa...mini umi la ni...
    tomeyyy

    ReplyDelete
  9. Bukan main lagi dia berposing. Yalah tu anak ummi, memang pengganti ummilah ^_^

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!