Reunion So Good di KFC - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, December 11, 2014

Reunion So Good di KFC

Assalamualaikum

HE08/1999-2002 Program Perhotelan UMS | Hampir setiap tahun kami akan adakan perjumpaan aka reunion kecil-kecilan. Batch kami masa tu tak ramai, ada 20 lebih pelajar jak ambik jurusan ni (tak ramai yang minat agaknya, aku masuk course ni, bukan minat ke apa, dah rezeki aku belajar program ni, terima je lah :D). Bila pelajar dalam satu course tu tak ramai ... so kami agak rapat antara satu sama lain. 

Tahun ni tak ramai yang dapat join sebab agak kesibukkan dengan hal masing-masing. Hanya kami berempat sahaja yang dapat berjumpa hari ahad tu. Aku, Nancy (dulu pernah aktif berblog), Stella dan juga Teng. 

Jam 3.00 seperti yang dijanjikan berjumpa di restoran KFC. Kitaorang chit chat sekejap, hal semasa, hal anak2 sambil belek-belek katalog Sophie. Si Nancy sekarang ni dah jadi member Sophie. 
Makan tu acara wajib tapi belanja diri sendiri je. hehe


Menu untuk aku yang sakit tekak masa tu. No cold drink! hubby dah pesan awal2 kat aku, jangan minum minuman sejuk. Hubby dan anak2 masa tu tak ikut, penat sebab baru balik dari kampung. Dia nak rehat kat rumah je.


Acara bergambar-gambar. Tak sedar 'pelajar-pelajar' ni dah beranak pinak. hehe


Gambar lagi .. ni dari pandangan sisi pula


Last sekali jadi model segera katalog Sophie .. Muka nampak pucat sebab tak berapa sihat masa tu. Batuk dan sakit kerongkong. Malam sebelumnya, suara langsung tak keluar, sayup je bila bercakap. 


Sebelum balik, kitaorang tukar-tukar hadiah seperti selalu. Tahun depan, panjang umur, murah rezeki, kitaorang bereunion lagi! :D


9 comments:

  1. Wah seronoknya jumpa kawan-kawan lama. Best makan KFC bersama.

    ReplyDelete
  2. Reunion ni kalau ramai lagi meriah Mia tapi itulah bila masing-masing dah banyak commitment agak payah nak cari tarikh yg semua dpt berkumpul.

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya..ada a car a tukar hadiah lagi..mmg syiok..:)

    ReplyDelete
  4. Seronoknya buat reunion ni. Smg ukhuwah kekal berpanjangan..

    ReplyDelete
  5. seronok bila da lama tak berjumpaan macam ni :)

    ReplyDelete
  6. Haha......untung majalah Sophie tau......
    Seronok yeh Mia bereunion... bukan sekali sekala jumpa tp dah mcm area tahunan....
    Memang betul rapat tu....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!