Makan-Makan di Secret Recipe - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, December 2, 2014

Makan-Makan di Secret Recipe

Assalamualaikum
 
Morning2 semua! Cuaca masih mendung di KK ni. Semalam seharian hujan turun hingga ada kawasan yang rendah terkena banjir kilat.
 
Ni cerita minggu lalu .. baru sekarang nak kongsi di blog ni. Bukan special pun, saja jak nak kongsi gambar.
Saja jak bawa makan hubby dan anak2 di Secret Recipe. Uminya ni yang belanja. :P Ada rezeki terlebih sedikit harus dikongsi bersama kan :)
 
Kami sebenarnya jarang makan kat tempat2 camni. Lebih suka makan di restoran biasa, kualiti makanan berbaloi dengan harganya.
Tapi sekali sekala tu ajaklah juga hubby dan anak-anak. 
 

 
Gigih ambik gambar close up sudu dan garfu. :P
 
 

Wajah-wajah yang dikasihi. Shumi senyum malu2 gitu sebab gigi susu depannya tu baru jak 'jatuh'. Nak ganti gigi kekallah tu. Abaikan 'lelaki' itu, gaya ada tapi perut ke depan lah pulak. Bukan apa, tanda dijaga rapi oleh siisteri ... kihkihkih
 
 

Antara menu yang kami order malam tu, Laksa Sarawak, Mee Kari, Laksa Singapore, Nasi Goreng Satay Special dan juga Spaghetti untuk Damia!
 
 

Lepas makan, minum teh O lemon bagi pecah lelemaks. :P
 
 
 
 
Note : Tak sabar nak bercuti-cutian minggu depan :D
 
 


13 comments:

  1. Sedapnye tgk menu mknn tuh...biasanya mkn kek sr je..

    ReplyDelete
  2. agak2 ada GST tak untuk restoren makanan mcm ni april 2015 nnt?

    ReplyDelete
  3. wah, best2..sekali sekala best juga makan di SR ni mia..wana pun lama sudah nda pi makan sana..selalu order laksa sarawak..serius berbaloi dengan harga sebab banyak.. :)

    ReplyDelete
  4. cheese cake? spaghetti? kalau saya, tu menu wajib

    ReplyDelete
  5. Gambar tu shoot guna apa e? kamera henset ke?

    ReplyDelete
  6. mane nak bercuti cutian tu hiksss :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya..sekali sekala kena jugak makan dalam suasana berbeza..kan??

    ReplyDelete
  8. comelnya damia :)
    mi kari secret resipi mmg lain dari yg lain..
    best jugak rasa dia..

    ReplyDelete
  9. tu lah dia Mia..isnin lalu risau jg..hujan ndak pandai berenti pla..hujan seharian..
    skali sekali makan d secret Recipe best jg kn..family time..(^_~)

    ReplyDelete
  10. Amboi Mia mentang mentang le makan kat Resepi Rahsia close up sudu garpu lagi haha ..... Haha cik abe bukan main lagi bersandar yer....senang hati bini belanja tu....

    ReplyDelete
  11. da lama plak x makan kat SR.
    normally kalau ada besday baru gi sini...
    sebab kek nyer thorbaeeekk!!!

    ReplyDelete
  12. Kalau selalu makan kat sini koyak rabak poket. Sesekli bolh la.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!