Skip to main content

Program Belajar Membaca I-SINA

Assalamualaikum


ENTRI MELEKAT. SCROLL BAWAH UNTUK ENTRI BARU


i-Sina | Mari Belajar Membaca dengan cara yang mudah, cepat dan berkesan!

Musim cuti sekolah dah nak dekat ni. Ramai ibu bapa yang telah memikirkan perancangan untuk bercuti bersama keluarga dan juga persediaan untuk anak-anak kecil yang akan mula masuk ke alam persekolahan.

Ramai ibu bapa yang gembira melihat anak-anak memulakan pelajaran di tahun 1 tetapi ada juga mungkin berasa susah hati apabila mendapati anak mereka masih belum dapat membaca dengan lancar atau sama sekali belum pandai membaca.

Rasanya tak perlu bimbang, ada cara penyelesaiannya. i-Sina Global Media telah memperkenalkan satu produk yang berkesan untuk membimbing anak-anak yang tidak lancar membaca.




Ianya sebuah program dalam bentuk buku dan juga DVD, untuk memberikan pembelajaran secara menyeluruh kepada kanak-kanak supaya dapat menguasai kemahiran membaca dengan cepat, mudah dan efektif . Selain ibu bapa ianya sesuai buat guru tadika atau sekolah untuk dijadikan rujukan mengajar.

Sudah l0,000 unit terjual! Jangan tunggu lagi, demi kebaikan anak-anak anda. Klik SINI untuk maklumat lanjut dan juga tempahan produk. 



Comments

  1. Skrg ni dah mcm2 alat bantu bljr budak2 berada di pasaran. Rugi kalo x grab kan ;)

    ReplyDelete
  2. Memang macam macam ada la ni .....pokok pangkalnya diri sendiri kan Mia, ada duit dan rasa bermanfaat, tak salah mencuba

    ReplyDelete
  3. Kalau gadjet mahal mampu dibeli mengapa tidak andai ianya memberi manfaat kepada anak sendiri.

    ReplyDelete
  4. Macam² kaedah pembelajaran skang nih.

    ReplyDelete
  5. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  6. Betul tu sekarang ni dah banyak alat2 bantuan mengajar...
    Sebab tu budak2 sekarang ni cepat pandai...

    ReplyDelete
  7. Byk alat bantuan yg bantu budak2 skrg nie belajar.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa