Rezeki Giveaway lagi! - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, November 18, 2014

Rezeki Giveaway lagi!

Assalamualaikum

Salam semua ... dah 3 hari tak muncul. Saja jak tak memunculkan diri. Tetiba tak ada mood untuk buka blog, tetiba terasa banyak sangat masalah hingga mood nak berblogging pun ke laut. emmmm
Masalah apa ? biarlah rahsia bak kata Dato Ct.

Tapi semalam ada jugalah jenguk2 sekejap blog bagi hilang rindu sikit. Jenguk punya jenguk, ternampak blogger Mialiana umumkan pemenang Giveaway yang aku join minggu lalu tu. 


Sumber : Mialiana.com

Dan alhamdulillah tak sangka terpilih sebagai salah seorang pemenang. Rasanya dah dua kali ada rezeki dengan giveaway yang dianjurkan oleh Mialiana ni.

Tahniah juga kepada pemenang yang lain. Tak sabar nak tunggu 'gelang' tu sampai dan buat review tentangnya. :D




8 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!