Skip to main content

Ada orang baca ke ?

Assalamualaikum

Tak tahu masih ada orang menghadap laptop ke malam2 macam ni....tak pernah rasanya post n3 jam macam ni, hari ni tetiba nak update jam 10.30 malam......takda orang baca belakang kira walaupun rasanya saya macam syok sendiri hehe...

Hari tu dah post tentang tempat yang dah di book tu....dan hari ni saya se famili pun pegilah check in tempat ni.....tempat dia ok ok lah....segmentasi pasaran lebih kepada pelancong luar rasanya....sebab kedudukan barang2 dalam bilik semuanya tinggi2....hubby yang komplen, cermin kat bilik mandi tinggi sangat....rasanya orang putih jak boleh tengo muka dorang kat cermin tu.....

Ok...cerita selanjutnya tentang tempat ni nanti akan di postkan.....sebab belum habis round lagi......ni jak foto yang sempat di snap hari ni....



Ok....tu jak....selamat malam !!

Comments

  1. hehe..saya baca kak. cantiknya, dekat mana tu. Seronok dapat bercuti satu family.

    ReplyDelete
  2. Amboi cantiknya....kat mana tu?

    ReplyDelete
  3. saya baca awak... ^_^... cantiknya tempat tu... wah pegi cuti2 ek? bestnya...

    ReplyDelete
  4. jgn risau, akak baca.. cantiknya.. kt mana ni?

    ReplyDelete
  5. ahhaha funny. saya baca time2 ni :p

    ReplyDelete
  6. cantek tempatnye..nak tunggu next entry..

    ReplyDelete
  7. @Nurul Aini: mmg best cuti2 dgn family ni....tempat ni dekat jak dgn area kk....

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ...selamat bercuti, baru sempat nak ke sini pagi2 ni..., semalam pcl ke KK jugak tapi bukn KK Sabah ...Kuala Kangsar, Perak jak..

    ReplyDelete
  9. saya tengok dari jalan ja selalu ni tempat mia. nanti lain kali mau cuba cubuk2 masuk lah..hehe

    ReplyDelete
  10. Byk tempat kat Sabah yg cantik yer?Pernah pergi sekali jer,tu pun sbb ada function company.huhuhuhu.Belum sempat nk explore.Ntt boleh cadangkan mana tempat yg best yer,mana tau ada rezeki nk sampai sana.

    ReplyDelete
  11. @Farah Waheda Wahid: ha'ah cuti tpt dekat jak dgn area kk ni....

    ReplyDelete
  12. @[PCL]: walaikumsalam.....sama jugalah kk....hehe

    ReplyDelete
  13. @Kay Masingan: bah cath....cubuk2 terus check in....hehe

    ReplyDelete
  14. @Rafhani: mmg byk...saya sendiri pun belum abis round....

    ReplyDelete
  15. mcm best..lama nda bawa anak2 bercuti

    ReplyDelete
  16. mcm best..lama nda bawa anak2 bercuti

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa