Skip to main content

Ada orang baca ke ?

Assalamualaikum

Tak tahu masih ada orang menghadap laptop ke malam2 macam ni....tak pernah rasanya post n3 jam macam ni, hari ni tetiba nak update jam 10.30 malam......takda orang baca belakang kira walaupun rasanya saya macam syok sendiri hehe...

Hari tu dah post tentang tempat yang dah di book tu....dan hari ni saya se famili pun pegilah check in tempat ni.....tempat dia ok ok lah....segmentasi pasaran lebih kepada pelancong luar rasanya....sebab kedudukan barang2 dalam bilik semuanya tinggi2....hubby yang komplen, cermin kat bilik mandi tinggi sangat....rasanya orang putih jak boleh tengo muka dorang kat cermin tu.....

Ok...cerita selanjutnya tentang tempat ni nanti akan di postkan.....sebab belum habis round lagi......ni jak foto yang sempat di snap hari ni....



Ok....tu jak....selamat malam !!

Comments

  1. hehe..saya baca kak. cantiknya, dekat mana tu. Seronok dapat bercuti satu family.

    ReplyDelete
  2. Amboi cantiknya....kat mana tu?

    ReplyDelete
  3. saya baca awak... ^_^... cantiknya tempat tu... wah pegi cuti2 ek? bestnya...

    ReplyDelete
  4. jgn risau, akak baca.. cantiknya.. kt mana ni?

    ReplyDelete
  5. ahhaha funny. saya baca time2 ni :p

    ReplyDelete
  6. cantek tempatnye..nak tunggu next entry..

    ReplyDelete
  7. @Nurul Aini: mmg best cuti2 dgn family ni....tempat ni dekat jak dgn area kk....

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ...selamat bercuti, baru sempat nak ke sini pagi2 ni..., semalam pcl ke KK jugak tapi bukn KK Sabah ...Kuala Kangsar, Perak jak..

    ReplyDelete
  9. saya tengok dari jalan ja selalu ni tempat mia. nanti lain kali mau cuba cubuk2 masuk lah..hehe

    ReplyDelete
  10. Byk tempat kat Sabah yg cantik yer?Pernah pergi sekali jer,tu pun sbb ada function company.huhuhuhu.Belum sempat nk explore.Ntt boleh cadangkan mana tempat yg best yer,mana tau ada rezeki nk sampai sana.

    ReplyDelete
  11. @Farah Waheda Wahid: ha'ah cuti tpt dekat jak dgn area kk ni....

    ReplyDelete
  12. @[PCL]: walaikumsalam.....sama jugalah kk....hehe

    ReplyDelete
  13. @Kay Masingan: bah cath....cubuk2 terus check in....hehe

    ReplyDelete
  14. @Rafhani: mmg byk...saya sendiri pun belum abis round....

    ReplyDelete
  15. mcm best..lama nda bawa anak2 bercuti

    ReplyDelete
  16. mcm best..lama nda bawa anak2 bercuti

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc