Skip to main content

GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA????BY SURIAAMANDA

Assalamualaikum

Ok, bulan ni nak join GA yang dianjurkan oleh Cik Suriamanda kita ni.....memula tu tak berapa nak cukup syarat sebab nama sikit lagi nak sama tapi tak serupalah......tapi akhirnya dia ubahsuai sedikit syarat2 penyertaan dan dapatlah juga di join......

Senang jak nak join contest dia ni.....mula2 follow blog Suriamanda, kemudian buat n3 pasal anak ko yang sama nama dengan nama anak dia.....last sekali link entry diruangan komen blog dia.....senangkan...

Mari cerita tentang anak saya seorang ni....Nama dia Siti Damia Binti Dzuhardy.....lahir 23hb Oktober 2011 jadi umurnya dah setahun lebih....anak bongsu dari 3 adik beradik.....dan satu2nya gegirl.....anak pompuan saya yang ditunggu2....maklumlah yang dua2 tu hero kan...berkulit hitam manis sebab ikut babanya.....muka pun sijibik muka hubby....huhu

















Ni lah dia Damia si hitam manis.....hehe

Comments

  1. satu pun bukan nme anak sy..hehehe

    ReplyDelete
  2. hitam manis xper kan Damia? janji comel...

    alaaaaa Damia, Alya, Damia, Alya.. jauh sgt bezanya, xleh nak join, huhuhu

    ReplyDelete
  3. Comellll bah Damia ni..pipi tu tembam.. Good Luck Mia.. mana tau rezeki kan?...:)

    ReplyDelete
  4. gd luck..wah saya boleh joint gak nie..

    ReplyDelete
  5. sooo cute. That lips, angelina jolie sangat. all the best ya.

    ReplyDelete
  6. alalalala....comelnya DAmia....kita tgok nanti sapa pemenangnya yer..

    ReplyDelete
  7. good luck kak :D
    semoga ada rezeki :D

    ReplyDelete
  8. salam dear..just nak inform awak pemenang ke 2 utk GA Dania...
    sila ke blog ye..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a