GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA????BY SURIAAMANDA - Mia - Memories of Mine

Latest

Sunday, February 10, 2013

GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA????BY SURIAAMANDA

Assalamualaikum

Ok, bulan ni nak join GA yang dianjurkan oleh Cik Suriamanda kita ni.....memula tu tak berapa nak cukup syarat sebab nama sikit lagi nak sama tapi tak serupalah......tapi akhirnya dia ubahsuai sedikit syarat2 penyertaan dan dapatlah juga di join......

Senang jak nak join contest dia ni.....mula2 follow blog Suriamanda, kemudian buat n3 pasal anak ko yang sama nama dengan nama anak dia.....last sekali link entry diruangan komen blog dia.....senangkan...

Mari cerita tentang anak saya seorang ni....Nama dia Siti Damia Binti Dzuhardy.....lahir 23hb Oktober 2011 jadi umurnya dah setahun lebih....anak bongsu dari 3 adik beradik.....dan satu2nya gegirl.....anak pompuan saya yang ditunggu2....maklumlah yang dua2 tu hero kan...berkulit hitam manis sebab ikut babanya.....muka pun sijibik muka hubby....huhu

















Ni lah dia Damia si hitam manis.....hehe

9 comments:

  1. satu pun bukan nme anak sy..hehehe

    ReplyDelete
  2. hitam manis xper kan Damia? janji comel...

    alaaaaa Damia, Alya, Damia, Alya.. jauh sgt bezanya, xleh nak join, huhuhu

    ReplyDelete
  3. Comellll bah Damia ni..pipi tu tembam.. Good Luck Mia.. mana tau rezeki kan?...:)

    ReplyDelete
  4. gd luck..wah saya boleh joint gak nie..

    ReplyDelete
  5. sooo cute. That lips, angelina jolie sangat. all the best ya.

    ReplyDelete
  6. alalalala....comelnya DAmia....kita tgok nanti sapa pemenangnya yer..

    ReplyDelete
  7. good luck kak :D
    semoga ada rezeki :D

    ReplyDelete
  8. salam dear..just nak inform awak pemenang ke 2 utk GA Dania...
    sila ke blog ye..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!