Esok kerja - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, February 12, 2013

Esok kerja

Assalamualaikum

Esok kerja dah......cuti 4 hari dah abisss...walaupun esok hari rabu tapi terasa mood monday blues tu terjangkit ke wednesday blues....ni yang susah kalau cuti bersambung dan sambung, terasa kemalasan mo pegi keja pun seakan 'bersambung-sambung'...huhu

Semalam di resort/inn ni oklah juga...penat sampai tidur pun nyenyak sekali....pagi tadi bermandi manda di swimming pool...aktiviti wajib dan harus kalau pegi ke resort yang ada kolam mandi....si Damia pula buat pertama kalinya merasa masuk ke swimming pool...mula2 muka cuak juga tapi lama-kelamaan macam overlah pula...kesiokkan...
Kolam mandi di sini ok jugalah cuma tak mesra kanak2 sebab takde kolam mandi khas untuk dorang..tadi dorang Shumi dan Shamzi mandi terpaksa pakai pelampung sambil hubby awasi...setakat ni kolam mandi yang paling best ada di Beringis Beach Resort...Shumi siap komplen lagi kolam mandi sini tak best....nak pegi kolam mandi yang ada gelongsor...(tak best pun dia yang over tadi....)

Oklah tu jak...tetiba terasa malas nak taip lagi... (alasan nak tamatkan n3..boleh)...foto di bawah hubby snap semalam....cantik kan....cakaplah cantik..hehe

17 comments:

  1. Cantiknyer pemandangan...

    Mmg kan kalau dah cuti lame mmg liat nak bekerja..hehe

    ReplyDelete
  2. Sama kita. .kalau cuti mesti cari yg ada swimming pool..
    Gambar yg cantik.....

    ReplyDelete
  3. cantik bah mia..hehe. kami cuti sampai jumaat ni sambung sabtu n ahad..yessss!

    ReplyDelete
  4. Kids kalau dapat main air, sambil tak best pun still enjoy sakan kan. Cantik gambar, serius.

    ReplyDelete
  5. @iietamalek: tu lah tu...tp klu cuti lompat2 plak tak best jugak..

    ReplyDelete
  6. @Hanif Idrus: x best klu x da swimming pool...tq :D

    ReplyDelete
  7. @Kay Masingan: yalah...kasih jeles jak ko tu..si dzul pun sama cuti 1 minggu...

    ReplyDelete
  8. @Nastyna: tu lah tu...klu bg dorang lopak air pun rasa best juga tu mcm saya budak2 dulu...ooopppss..neway tq :D

    ReplyDelete
  9. @the malay male: takda niat langsung, ni pekerja contoh ni...hehe

    ReplyDelete
  10. Cantik! Cikgu yg cuti dua tahun ni tak tau la lemau tahap mana nak start keja bulan jun ni huhuhu

    ReplyDelete
  11. yes..gambar tu cantik !, esok Mia keja eh...selamat ye...pcl cuti lagi :))

    ReplyDelete
  12. erm.. betul2 mood wednesday blues hari ni..haha..
    cantik bah picture tu..nampak klasik! :)

    ReplyDelete
  13. cantik pemandangan..selamat bekerja utk mia & MV..hehe

    ReplyDelete
  14. Lps cuti pjg nk masuk keje smula mmg malas kn...nasib baik sy cuti 1 mggu...kejutkn hubby suruh gi keje td pn dia pndang dgn pndangan jeles je..hehehe...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!