11/11/2014 | Promosi besar-besaran dari Lazada Online Shopping - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, November 10, 2014

11/11/2014 | Promosi besar-besaran dari Lazada Online Shopping

Assalamualaikum

LAZADA THE BIGGEST SALE | Korang ingat tarikh ni 11 November 2014 , Lazada yang terkenal dengan tempat dimana korang boleh shopping secara online pelbagai jenis barang akan mengadakan jualan besar-besaran. 

Hari ni 10 November 2014, maknanya jualan promosi sehingga 90% itu adalah pada hari esok! Terasa seperti tak percaya kan.. diskaun sehingga 90% hanya di LAZADA untuk sehari.

Pelbagai barangan korang boleh beli melalui Lazada ni ... daripada pakaian wanita, lelaki, kanak-kanak, peralatan dan perkakas rumah, barang-barang elektrik, sehinggalah gadget-gadget terkini. 
Semuanya boleh dibeli dengan harga yang cukup berbaloi. 

Lebih-lebih lagi dengan adanya promosi pada 11/11/2014 ni. Sangat berbaloi-baloi!

Jangan lupa mark dalam kalendar korang ! JUALAN BESAR-BESARAN LAZADA 11 NOVEMBER 2014


Lazada Indonesia



7 comments:

  1. Knapa lah tak tunggu hari gaji :-(

    ReplyDelete
  2. haaaa... dah save duit utk esok.. hahaha...

    ReplyDelete
  3. saya tak pernah membeli di Lazada ni.
    dalam minggu ni mmg dah nak beli tablet utk anak2 saya di Lazada...tapi bila baca banyak komen negatif ( dan Awal Ashaari pun ada bombard Lazada last week) saya terus beli kat kedai aja...
    Kalau COD takpa...tapi utk gadget yg mahal2, mostly Lazada minta bayar via credit card, dan kat situ lah byk masalah sekarang ni

    ReplyDelete
  4. Noted Mia...
    Tak pernah beronline shopping sebenarnya.....Nak bayar pakai apa, sejak dah tak kerja ni, duit dlm ATM pun kosong hihi

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!