Skip to main content

11/11/2014 | Promosi besar-besaran dari Lazada Online Shopping

Assalamualaikum

LAZADA THE BIGGEST SALE | Korang ingat tarikh ni 11 November 2014 , Lazada yang terkenal dengan tempat dimana korang boleh shopping secara online pelbagai jenis barang akan mengadakan jualan besar-besaran. 

Hari ni 10 November 2014, maknanya jualan promosi sehingga 90% itu adalah pada hari esok! Terasa seperti tak percaya kan.. diskaun sehingga 90% hanya di LAZADA untuk sehari.

Pelbagai barangan korang boleh beli melalui Lazada ni ... daripada pakaian wanita, lelaki, kanak-kanak, peralatan dan perkakas rumah, barang-barang elektrik, sehinggalah gadget-gadget terkini. 
Semuanya boleh dibeli dengan harga yang cukup berbaloi. 

Lebih-lebih lagi dengan adanya promosi pada 11/11/2014 ni. Sangat berbaloi-baloi!

Jangan lupa mark dalam kalendar korang ! JUALAN BESAR-BESARAN LAZADA 11 NOVEMBER 2014


Lazada Indonesia



Comments

  1. fuh..x sabar nak cuci mata esok ;)

    ReplyDelete
  2. Knapa lah tak tunggu hari gaji :-(

    ReplyDelete
  3. haaaa... dah save duit utk esok.. hahaha...

    ReplyDelete
  4. saya tak pernah membeli di Lazada ni.
    dalam minggu ni mmg dah nak beli tablet utk anak2 saya di Lazada...tapi bila baca banyak komen negatif ( dan Awal Ashaari pun ada bombard Lazada last week) saya terus beli kat kedai aja...
    Kalau COD takpa...tapi utk gadget yg mahal2, mostly Lazada minta bayar via credit card, dan kat situ lah byk masalah sekarang ni

    ReplyDelete
  5. Noted Mia...
    Tak pernah beronline shopping sebenarnya.....Nak bayar pakai apa, sejak dah tak kerja ni, duit dlm ATM pun kosong hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang