Skip to main content

Header Percuma untuk anda !

Assalamualaikum


Sementara aku masih survey2 Blog Designer ..... cehhh blog designer gitu...kelassss...hehe, aku gunakanlah sementara waktu header free yang korang boleh dapat senang2 kat Google tu. Aku bukan curi ye, dah website tu tulis Headers Free for Blog, aku ambil lah satu kononnya. Pinjam kejap jak pun, sebulan 2 gitu. 

Kalau korang terasa nak tukar2 header blog dan nak cara yang mudah hehe, korang boleh je pilih-pilih DI SINI

Aku siap promote lagi website dorang. Thank you ye buat freewebheaders.com sebab bagi free header yang comel itu. Teringat teddy2 warisan kat kampung tu. kihkihkih







Note : Hari ni aku keja setengah hari je. Company bagi cuti half day sempena Deepavali esok hari (Keja kat company orang putih ni semua cuti perayaan dorang bagi cuti setengah hari sebelumnya tu. Tak kira sapa yang meraikannya) ... bestlah boleh tumpang sekaki bercuti hehe (^_^)




Comments

  1. banyak ke buat kuih nak raya esok..heheh

    ReplyDelete
  2. simple tapi menarik... Header saya pun dah lama tak bertukar... menarik ni...

    ReplyDelete
  3. aku punya header tak pernah bertukar hahahaha malas giler.

    ReplyDelete
  4. tak pernah tau wujud " header free"...hahahah

    tu yg bagus sistem kerja mat saleh..
    enjoy, tapi bila kerja, komited..
    pekerja di dahulukan..kebajikan terjaga..

    ReplyDelete
  5. Comelnye header mia kat atas tu..tq bg link website tu ^^

    ReplyDelete
  6. Cantik header ni akak. Boleh tengok untuk guna blog saya yang lain juga.

    ReplyDelete
  7. bila siap sepenuhnya rumah baru ni MK?Header dah cantik dah tu

    ReplyDelete
  8. thanks sharing kak..sejak-sejak buat rebrand blog ni, rasa nak update header plak

    ReplyDelete
  9. Tak habis survey lagi...hehehe...

    ReplyDelete
  10. Weyh Mia cantik gak header ni.....cute cute gitu bah.......biru ni pun menawan okje tengok walaupun okje kurang suka biru.....Nak try gi web tulah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a