Keywords tak pelik - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, September 20, 2014

Keywords tak pelik

Assalamualaikum

Salam sabtu korang. Ni tengah lepak-lepak sambil update blog, checklah keywords Nuffnang tu. Bukan apa check kalau ada yang pelik lagi tapi bila check hari ni nampak keyword yang lain sedikit ni. Nak kata pelik, tak juga....





si Jieha  nak ingatkan kawannya si Mia , jangan lupa ke rumah dia bila balik ke Malaysia nanti. Agaknya si Jieha dah rindu giler kat kawannya si Mia tu. Sampai tercari-cari di Google gitu. 
Moga si Mia tu nampak dan ingat pesanan si Jieha tu ye :)



Note : Mia yang dinyatakan di atas bukan pemilik blog ni ye.....tu Mia yang tinggal kat obersi tu 






11 comments:

  1. melampau peliknya tu..macam seram pun ada jugak..ada unsur2 mistik...huhu

    ReplyDelete
  2. Hihi..macam2 keywords boleh nampak do nuffnang kan

    ReplyDelete
  3. dah la pelik, panjang lebar pulak tu

    ReplyDelete
  4. Haha. .lucu juga bila baca Mia..panjang bah ayat nya tu..hihi

    ReplyDelete
  5. Ini mesti kes rindu sangat kat kawan ni akak :-)

    ReplyDelete
  6. Kelaka bila baca balik. Ayatnya pun pjg...

    ReplyDelete
  7. Haha..keyword n mmg lawak..pjg lebarrr ...jieha rindu mia yer..sabor her jieha..hihi

    ReplyDelete
  8. aloooh sweetnya... moga merekan cepat bertemu kembali. eh hijau ni blog baru kan, ker my mata yang tak alert.

    ReplyDelete
  9. mana tau, kewujudan blog ini mempertemukan mereka berdua..
    mcm jejak kasih.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!