Wordless Wednesday # 55 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, June 4, 2014

Wordless Wednesday # 55

Assalamualaikum

Damia kalau balik kampung kerjanya membongkar segala bear2 Uminya ni. Uminya ni kan dulu2 masa zaman muda remaja suka kumpul bear2. Ada yang beli, ada juga en.hubby yang bagi. Bunga2 coklat2 tak main. Kita nak bear2 jak....hehe


Ni baru sebahagian. Nampak masih baru dan segar ?? sebab mak rajin cuci semua bear2 tu dan simpan dalam beg. Katanya Damia boleh main kalau kami balik ke kampung. Lagipun Damia jak satu2nya cucu perempuan dia kan. :)


Note : Tetiba pula jadi entri dengan kata-kata hehe


12 comments:

  1. Banyak juga bear Mia tu.. menurun sama si Damia lah ni... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk atiey....penggila bear kan zaman muda dulu hehe

      Delete
  2. wahhh cantik cantik lagi bear tu tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik mak rajin cuci klu x berhabuk dlm stor lah jawabnya :)

      Delete
  3. ala untungnya damia dpt warisi byk2 bear tu...puasati balik kg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senyum manjang si damia...angkut ke hulu ke hilir bag isi bear2 tu ...

      Delete
  4. Itu yg Damia kalau boleh nak balik kampung selalu
    Lambakan bear kenangan mama masih cantik lagi..

    ReplyDelete
  5. Bear dah tak trend...

    Kumpul la panda...

    Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mo lah ... tak kalerful. Cam tai cicak hitam putih kihkihkih

      Delete
  6. Elok-elok semua bears kesayangan Uminya. Boleh diperturunkan kepada anak pulak :)

    ReplyDelete
  7. Rajin mak Mia ek cuci benda tu.....
    Ye...okje ingat lagi entri pasal bear bear koleksi Mia dedulu tu

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!