ChurpChurp Campaign - 2014 World Cup Fever - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, June 4, 2014

ChurpChurp Campaign - 2014 World Cup Fever

Assalamualaikum

Check email pagi tadi dan nampak lagi satu undangan campaign yang bernilai RM100. Memang sah aku tak akan dapat sertai sebab kena pegi party/event dorang.

Kalau setakat nak share atau tulis post tentang World Cup mungkin aku boleh cuba :)

Tak pe lah kan...bukan rezeki aku lagi. Anyway thanks ChurpChurp for the invitation. 






Note : aku masih merajuk dengan Nuffnang. Napa ?? Adalah tu :)




6 comments:

  1. dapat jugak..tapi masih tak paham lagi..hahaha..

    ReplyDelete
  2. uikkk Mia merajuk pasal tu ke??? hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. dapat jugak Mia kempen ni... tapi tau lah, aku ni malas sikit...hehe

    ReplyDelete
  4. cik nor isi jer form..perginya idok..haha

    ReplyDelete
  5. Dpt gak. Tapi tak aktif churpchurp.

    ReplyDelete
  6. apa ke bendanya tu ......hehe kesian selalu ketinggalan

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!