Pengomen Tegar ku - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, May 23, 2014

Pengomen Tegar ku

Assalamualaikum

Ni post khas untuk pengomen tegarku...hehe. Dia tak pernah terlepas komen setiap post yang aku publishkan di blog ni. Seminggu entri aku dia terlepas baca, sekali dia berkunjung, seminggu punya entri tu juga yang dikomennya. 

Tu strategi dia ke atau memang stail dia. Seminggu sekali datang tapi tak miss apa yang aku bebelkan. Tak kisahlah apa pun kan, yang penting aku sangat-sangat-sangat menghargainya. 

Terima kasih daun keladi dari aku untuk Puan Okje kita ni.





Tak percaya dia pulun komen semua post aku .... ni aku print screen kan lagi. Rajin betul mak zirafah seorang ni ...hehe




Note : Bilalah ada rezeki bersua muka dengan Okje ni ye....(^_~)




6 comments:

  1. mak zirafah ni memang rajin mia... sekali dia datang...selambak dia komen...he he he, kakakku...

    ReplyDelete
  2. Memang rajin komen macam ni :-). Insyallah nanti ada rezeki boleh bersua tu akak.

    ReplyDelete
  3. mak ne memang pengomen tegar blog cik dri dulu lagi...walaupun terlambat singgah blog cik tp semua entryndia x tinggal...

    ReplyDelete
  4. wah.
    pengkomen setia.
    nak terjah dia la :D

    ReplyDelete
  5. Hehe...tak sia sia datang malam malam kat sini....kena seru rupanya....alah Mia pun apa kurangnya selalu jugak datang blog okje...
    Suka jer baca entri yg ringan ringan....tak semak kepala tp tulah ...kadang tu tak cukup masa nk menenggek kat blog kengkawan lain.... Yelah kan mia bilalah kita dapat berjumpa...tp mak Jilap mcm malulah! Hehe

    ReplyDelete
  6. cik nor dah xsempat nak bw..:)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!