Skip to main content

Pengomen Tegar ku

Assalamualaikum

Ni post khas untuk pengomen tegarku...hehe. Dia tak pernah terlepas komen setiap post yang aku publishkan di blog ni. Seminggu entri aku dia terlepas baca, sekali dia berkunjung, seminggu punya entri tu juga yang dikomennya. 

Tu strategi dia ke atau memang stail dia. Seminggu sekali datang tapi tak miss apa yang aku bebelkan. Tak kisahlah apa pun kan, yang penting aku sangat-sangat-sangat menghargainya. 

Terima kasih daun keladi dari aku untuk Puan Okje kita ni.





Tak percaya dia pulun komen semua post aku .... ni aku print screen kan lagi. Rajin betul mak zirafah seorang ni ...hehe




Note : Bilalah ada rezeki bersua muka dengan Okje ni ye....(^_~)




Comments

  1. mak zirafah ni memang rajin mia... sekali dia datang...selambak dia komen...he he he, kakakku...

    ReplyDelete
  2. Memang rajin komen macam ni :-). Insyallah nanti ada rezeki boleh bersua tu akak.

    ReplyDelete
  3. mak ne memang pengomen tegar blog cik dri dulu lagi...walaupun terlambat singgah blog cik tp semua entryndia x tinggal...

    ReplyDelete
  4. wah.
    pengkomen setia.
    nak terjah dia la :D

    ReplyDelete
  5. Hehe...tak sia sia datang malam malam kat sini....kena seru rupanya....alah Mia pun apa kurangnya selalu jugak datang blog okje...
    Suka jer baca entri yg ringan ringan....tak semak kepala tp tulah ...kadang tu tak cukup masa nk menenggek kat blog kengkawan lain.... Yelah kan mia bilalah kita dapat berjumpa...tp mak Jilap mcm malulah! Hehe

    ReplyDelete
  6. cik nor dah xsempat nak bw..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a