Lactacyd Love Your V - Bold Phantasies - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, May 24, 2014

Lactacyd Love Your V - Bold Phantasies

Assalamualaikum


Lactaycd Love Your V katanya.....Yang belum tahu apa benda Lactaycd ni, ni aku nak bagitahu.....Lactacyd merupakan produk pembersih intim wanita agar sentiasa bersih dan lebih yakin gitu. 
Produk ni berasaskan bahan-bahan semulajadi yang tidak mendatangkan kesan sampingan kat miss V kita. Faham-faham je lah tempat tu kan sensitif. 

Sekarang ni produk Lactaycd mengadakan satu contest yang bertemakan Bold Phantasies dimana wanita-wanita yang sukakan cabaran akan berpeluang merasa antara pengalaman-pengalaman yang extrem dan mencabar......antaranya 

- Drive on the F1 Track
- Wakeboarding
- Skydiving
- Fly a Plane
- Feed a Shark
- Bungee Jumping

So kepada wanita-wanita di luar sana yang suka kan aktiviti mencabar cam di atas tu, apalagi, jom lah join contest Lactacyd ni.

Untuk maklumat yang lebih detail katanya, korang klik jak link kat bawah ni (^_~)









5 comments:

  1. Kena jaga semua ini kan. Untuk kebaikan juga semua ini.

    ReplyDelete
  2. Jaga jangan tak jaga....hehe...

    ReplyDelete
  3. Dapat BE lettew...hehehe... Tahniah. Dah menabung pon.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!