Wordless Wednesday #49

Assalamualaikum
 
Tak mo cakap banyak hari ni.....yang penting korang jangan ketawakan rupa gadis pingitan kat bawah ni...hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
Berjaya mendaki Puncak Gunung Kinabalu pada tahun 2000. Dah lama kan, tak sedar 14 tahun dan berlalu. Banyak cabaran dan pengalaman semasa mendaki puncak tertinggi di Malaysia ni. Nanti aku kongsikan di entri yang lain.  
 
 

18 Comments

Komen seikhlas hati ... Thanks!

  1. Hebat Mia... bukan calang-calang org mampu mendaki.

    ReplyDelete
  2. Gmbr standard d sebalik tiang he3

    ReplyDelete
  3. bestnya, saya dok berangan2 lagi nak mendaki gunung kinabalu

    ReplyDelete
  4. wahhhh.. dah sampai ko ye... syabas!

    ReplyDelete
  5. pweeettt... gambar dolu2 Mia... slim betul kan dulu2...hehe

    ReplyDelete
  6. Teringin nak mendaki G.Kinabalu. Bila la agaknya...

    Post terbaru dari saya:
    http://mindakabur.blogspot.com/2014/04/layout-baru-facebook-buruk.html

    ReplyDelete
  7. seronoknya dh daki dh gunung kinabalu.. liya pernah g tapi tk naik pun..

    ReplyDelete
  8. wiwit... muda remaja sangat time ni, tapi skang makin muda apa. Tahniah anda berjaya ke puncak, saya ni duk dalam list tak berganjak2 lagi.

    ReplyDelete
  9. wooowwwww.......salute lah dengan kak mia...

    ReplyDelete
  10. muda belia! :)

    tak teringin panjat lagi ke?

    ReplyDelete
  11. wah kagum nya..
    ada juga pencapaian yg membanggakan..sy nk daki tangga ofis pun malas..hhu..

    ayu gitu..gadis pingitan ni belum disunting lg kan tika ni?

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Post a Comment

Previous Post Next Post