Ada apa dengan Ulu Kukut? - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, March 18, 2014

Ada apa dengan Ulu Kukut?

Assalamualaikum

Semalam check lah konon Keyword dalam Nuffnang tu. Sedikit hairan sebab tetiba ada yang berminat tentang Jalan Ulu Kukut tu... emmmm



Sangsi juga sebab tetiba orang sibuk nak baca mengenai misteri jalan ulu kukut ni...Memang aku pernah postkan entri Jalan Ulu Kukut ni dulu. Sapa yang belum baca, boleh baca kat sini.

Aku cubalah kononnya search dalam carian Google entri tu


Tersenarai dalam top 3 carian google untuk tajuk carian Misteri Jalan Ulu Kukut. 

Kalau nak cerita pasal kemisterian jalan ni, tak ada apa yang misteri pun. Aku rasa biasalah kan jalan sunyi yang tepi2nya hanya hutan belantara memanglah agak menakutkan sedikit terutamanya di waktu malam memang menakutkan sebab pernah terkena 
Yang belum tahu tempat ni, ianya jalan penghubung Kota Marudu, Kudat dan Pitas dengan Kota Belud. Korang tengok peta Sabah dan cari Kota Belud dan Kota Marudu. Sempadan antara dua tempat ni, di situlah terletaknya Jalan Ulu Kukut. 

Oklah...tak payah nak misteri-misteri sangat, pegi sambung keja balik :P





12 comments:

  1. seram tu Mia...biasalah kan kalo kawasan hutan kiri dan kanan..

    ReplyDelete
  2. seram gitu..ape kekdah cari jalan tu...hehe

    ReplyDelete
  3. oh..baru pula aku tau..macam seram ja ni..

    ReplyDelete
  4. mang lah kalau jalan nya sunyi2 memang menyeramkan..kan kak mia...hihiih

    ReplyDelete
  5. Macam seram sahaja. sebab ramai yang cari tu.

    ReplyDelete
  6. orang yg search ni mesti orang yang suka misteri..hehe

    ReplyDelete
  7. Pergh....femes dah tu Memori of Mine hehe.....adalah yg mereka nak cari tu Mia agaknya

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!