Referrers - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, February 26, 2014

Referrers

Assalamualaikum




Antara referrer aku bulan lalu. 
Pembaca cari blog ni melalui link2 kat atas tu.
Kebanyakkannya datang daripada Google. Ada juga yang cari blog ni melalui Yahoo.

Ada juga pembaca yang tahu blog ni melalui komen-komen yang aku tinggalkan kat blog rakan-rakan.
Nampak kan, betapa pentingnya Blogwalking dan tinggalkan Komen. Aku pun kadang-kadang cari kawan blog yang baru melalui ruangan komen. 

Pembaca blog ni juga ada yang datang melalui laman ping.busuk
Dah itu memang tujuan laman tu kan. Memudahkan orang lain mencari blog anda. 

Tersenarai juga adalah link blog rakan blogger Ummu Aidan-Arissa dan juga Mamaelly.
Pembaca blog dapat mencari blog ni melalui senarai blog mereka. Thanks sebab simpan link blog ni kat list korang !

Happy Blogging !!




16 comments:

  1. Tahniah, moga lepas ni lebih ramai yang terjah ke sini.

    ReplyDelete
  2. Referrers, info baru untuk saya, thanks for sharing.

    ReplyDelete
  3. Happy blogging Mia.. kawan2 blogger mmg banyak membantu..:)

    ReplyDelete
  4. Tu lah...nda boleh malas2 blogwalking kan kak mia..

    ReplyDelete
  5. salam mia,
    bagus jugak dgn adenya SEO factor dlm blog..sbb kalau nak harapkan link kengkawan saja mmglah tak seberapa kan...

    ReplyDelete
  6. ya..cara kita nak luaskan kawan blogger, ialah baca komen2 mereka, di entry kawan2 blogger kita :)

    ReplyDelete
  7. byk referral yg Mia dapat…
    UAA dah selalu terjah, lepas ni nak berkenalan dgn Mamaelly pula :)

    ReplyDelete
  8. Seronok ramai kawan kan..happy blogging dear...

    ReplyDelete
  9. Emmmm...
    Betul tu Mia ....betapa pentingnya bw kan....sama le okje pun kadang tu nak cari kawan baru refer dpd komen kat blog orang

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!