Misi jahit lencana - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, February 22, 2014

Misi jahit lencana

Assalamualaikum

Salam sabtu semua.
Duduk2 di rumah sambil buat keja rumah apa yang patut. Tak pasti mo keluar ke tidak. Maklumlah dah hujung2 bulan gini ni kena jimat cermat sikit, ada lagi 3 hari nak gaji ni...huhu

Lainlah mereka2 yang sedang happy giler sebab duit free masuk hari ni...di harap gunakanlah duit tu dengan betul. Belanja dapur ke, belanja anak punya persekolahan ke, atau simpan dulu, bila ada kecemasan ada jugalah back up kan.

Memandangkan hari ni mungkin stay di rumah je, kononnya nak menjahit lencana baju sekolah Shumi tu. Bukan jahit guna mesin sebab tak ado mesin di rumah, jahit guna jari jemari ku yang halus ini. hehe

Tengoklah kalau jahitan ku berjaya, kalau tak nampaknya hantar kat tukang jahit jugalah. Jahit satu lencana RM5, 2 helai baju dah RM10. Harap2 berjayalah misi aku ni, maklumlah takde bakat seni menjahit gitu.....

Ok lah. Happy Weekend!






5 comments:

  1. Semua bizi cashout br1m kan kak..

    jahit pakai tangan ka kak atau pon mesin?

    ReplyDelete
  2. U mesti boleh punya, jemari halus lebih berseni ok hehe. mahal jugak upah nya kan.

    ReplyDelete
  3. mahal jugak caj jahit lencana sekolah yer

    ReplyDelete
  4. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/02/tasik-banding-perak.html

    ReplyDelete
  5. hihihi....jahit sendiri lagi berbaloi kan Mia.. so, mcm mana berjaya kah jahit lencana tu??? :)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!