Entri sedih dan sayu ?? - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, February 21, 2014

Entri sedih dan sayu ??

Assalamualaikum

Salam Jumaat semua.
Tak sedar dah sampai kita di penghulu hari. Syukur masih dapat menikmati udara segar hari ini.

Mesti orang tertanya-tanya ada ke, apasallah kebanyakkan entri blog ni asyik post yang sedih jak kan.
Bukannya apa, aku suka menulis apa yang bermain di fikiran berdasarkan pengalaman aku sendiri dan juga apa yang aku lihat di sekelilingku.

Semua post kat blog ni ikut mood Puannya.....kalau datang mood gembira, maka cerialah entri itu, kalau mood lucu, maka lawaklah entri itu, jika datang mood sedih dan sayu, maka terhasillah entri yang pilu, yang kadang-kadang boleh membuatnya aku sendiri mengalirkan air mata semasa menaipnya. isk isk isk

Memang kadang-kadang, jika hendak berblog, tulisan hendaklah memenuhi selera pembaca. Betul itu aku akui. Tapi kan aku susah untuk menjadi seperti itu, menjadi seorang yang bukannya diri aku. Pada aku biarlah entri yang aku postkan untuk pembaca, lahir daripada diri aku sendiri dan bukannya sengaja diada-adakan. Asalkan entri itu tidak meninggalkan kesan buruk kepada pembaca, aku rasa ianya sudah memadai.

Tapi biar apa pun entri yang aku kongsikan di blog ini, diharap korang jangan jemu membacanya. (^_^)

Sayang korang!


15 comments:

  1. pandangan anum x pe buat shj apa2 entry kalau memang kawan2 kita dah suka baca blog kita dia akan baca kan

    ReplyDelete
  2. cuba elak cita sedih2..
    sb x mau org lain bersedih.
    tp kita manusia..
    yg sedih nak jgk dikongsi..biar kurang sikit beban.

    ReplyDelete
  3. Kakak tak kisah sedih pun kakak baca, gembira pun kakak baca.
    Dah terlanjur masuk blog kawan baca ajelah..

    ReplyDelete
  4. sungguh... penulisan kat blog lia pon berdasarkan emosi & apa yg terjadi pada hari kejadian jugak ;)

    ReplyDelete
  5. kita menceritakan apa yang kita rasakan..so tak salah... :)

    ReplyDelete
  6. cheer up mia! jgn sedih lama sangat ya..:0

    ReplyDelete
  7. Apa pun yg Mia tulis... tetap jga aku datang baca...hehe..
    teruskan menulis Mia, bukan senang mo menulis...:)

    ReplyDelete
  8. Ko dah kenapa noks. Tak nak lah sedih2 lagi. Apa pon aku tetap dtg blog ko even kekadang jadi pembaca senyap tanpa komen.

    ReplyDelete
  9. eheehh...manada jemu ne...janji kak mia rajin taip entry jak..hari2 di singgah..kalau nda d singgah kira hutang lah tu...hihihi

    ReplyDelete
  10. X jemu pun. Suka baca coretan kwn kwn.

    ReplyDelete
  11. memang x jemu pun Mia...suka bertandang ke blog kawan2..

    ReplyDelete
  12. Yelah... aku adalah aku... cheers..

    ReplyDelete
  13. Itu sebab kami suka baca blog, sebab ditulis dengan penuh perasaan, gitewwww. Kalau robot yang tulis bagus baca spam jer kan. We love u tooooo.

    ReplyDelete
  14. Betul tu Mia.....entri mmg ikut mood kita...kalau sedih hari tu mmg tempias jugaklah entri kita hari tu hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!