Skip to main content

Low Blood Sugar

Assalamualaikum

Sebelum aku nak berangkat balik ke rumah bersiaran dari opis ni, nak kongsi kan apa yang aku terbaca kat Facebook tadi. Dah namanya Sharing is Caring kan.



Tanda-Tanda Low Blood Sugar



Sumber : Facebook
 

Baca semua simptom2 tu kan, aku pernah rasa berpeluh, tangan bergegar dan lapar gilak pada masa yang sama. Rasanya dah beberapa kali kena. Tapi selalu aku biarkan gitu jak sebab dalam masa 15 ke 20 minit gitu, aku rasa ok dah. Takut pula aku tergolong dalam mereka yang mempunyai kandungan gula rendah dalam darah ni. huhu


Ok. Tata dan Selamat berhujung minggu !



   

Comments

  1. gi la check sugar level di klinik :)

    ReplyDelete
  2. owh I memang ada maslaah low blood, tapi tak tau la wether its sugar or pressure, so far my doctor tak cakap apa2 pasal ni, so ok la kot.

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing, kena pi check ni.

    ReplyDelete
  4. Aku rajin juga check darah semua ni Mia.. sbb dekat jak kan, sebelah opis kami Lab...hehe
    klu simpton tu sllu ada baik pigi check ...

    ReplyDelete
  5. husben akk klw low blood sugar dia akan menggigil. so kena mkn benda yg manis.

    ReplyDelete
  6. kalau cik kenfem terlebih gula....sebab cik suka minum manis2 ne..

    ReplyDelete
  7. Ooo gitu yeh....entahlah ek mcm tak perasan tp mcm ada gak kalau lapor sangat tu....hehe tak sampai berpolohlah pulak...

    ReplyDelete
  8. Menarik..Thanks for sharing. In Shaa Allah so far tak ada lagi tanda-tanda ni..

    ReplyDelete
  9. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info. blood pressure 911 tablets

    ReplyDelete
  10. You ought to basically fantastic not to mention solid advice, which means notice: Novolin Vials

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa