Ada yang lebih susah - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, February 12, 2014

Ada yang lebih susah

Assalamualaikum

Ada yang lebih susah....

Sumber : Facebook

11 comments:

  1. Mmg akan ada org lain yg lebih susah dari kita...semestinya

    ReplyDelete
  2. kalau cam kita nie dahrs susah..orng lain tuh maknanya berganda2lah susahnya kan..

    ReplyDelete
  3. ya Allah...luluh nya hati cik tengok pic tu :'(
    Alhamdulillah atas rezeki yang Allah berikan buat kita.

    ReplyDelete
  4. kan... kena selalu diingatkan macam ni baru terasa bertapa untungnya kita.

    ReplyDelete
  5. betul tu, sama-samalah kita tuk sentiasa bersyukur di atas setiap nikmatnya...

    ReplyDelete
  6. sedih tengok gambar ni..kene beringat selalu

    ReplyDelete
  7. Bergenang airmataku tgk gambar ni noks. Teringat kat anak2 betapa beruntungnya mereka tidur beralaskan bantal :-(

    ReplyDelete
  8. Sebab tulah kita ni kena selalu memandang org yg dibawah....jgn asyik memandang org yg di atas aje....sure kita tak akan pernah puas

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!