Skip to main content

Yang dinanti

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Ternanti-nanti sejak pertengahan bulan 12 tu. Katanya ambik masa 30 hari tapi rasanya ni dah masuk sebulan lebih dah. Tak juga ada khabar berita huhu

Email dibuka, yalah manalah tahu ada masalah dengan permohonan tu. Tapi tak ada juga. Bukannya tak sabar nak dapatkannya, jumlah pun ciput jak, nak beli gintell jauh sekali hehe. Tapi sebab ni yang pertama kali, memanglah eksaited tu terlebih sedikit. 

Kalau disebabkan status tu, aku status yang gleti2 tu. Tak pernah pulak aku anak tirikan dorang. Setia pada yang satu gitu.

Apa bendalah ko membebel ni Mia.......??




oooo tak sabar nak dapat cek dari en.Nuffnang rupanya...hehe
Requested date dari 18 Nov lagi...ni dah masuk tahun baru belum ada perkhabaran lagi. Memang ambik masa ye nak tunggu dorang nak approve kan cashout tu?

Comments

  1. laaa...awat censored jumlah nya...nak tauuuu..hahaha

    ReplyDelete
  2. oh lama jugak kan..mungkin byk sangat kot nak kena distribue tuh..:)

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi dapat la tu... hehehe

    ReplyDelete
  4. Kalau dikira dah sebulan lebih… mungkin sbb akhir tahun, nak tutup akaun bagai… tu proses keluarkan cek pun agak lambat…. rasa nya lah :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah. TUnjuklah sket amount tu ☺☺

    ReplyDelete
  6. Belum cashout lagi....tak tau nak cashout bila......ingat nk tunggu byk dulu

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a