Gambar lama - Mia - Memories of Mine

Latest

Sunday, January 26, 2014

Gambar lama

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Semalam tengah godek2 gambar lama dalam album FB tu, ternampak pulak gambar budak berdua ni. Shumi dan Shamzi. Masa gambar ni diambil Shumi berumur 3 tahun, Shamzi pulak baru nak masuk setahun. 

Rasanya gambar ni aku pernah kongsikan kat blog ni tapi masa tu aku belum berapa aktif nak berblog, so rasanya tak ada yang baca post tu...kira post syok sendiri..hehehe



















Shumi dan Shamzi. Dorang ni dari kecik memang mesra kamera. Suruh jak dorang action, macam2 gaya yang dorang bagi. Adik dorang si Damia tu pulak beza sikit. Tak suka kena gambar. Gambar2 Damia yang aku post tu, kebanyakkan gambar curi dan tunggu mood dia betul-betul baik. 
Abaikan jaklah background yang agak kucar kacir tu. Masa ni kami masih tinggal di rumah sewa sebelum pindah ke rumah sekarang ni. 




9 comments:

  1. hihi...comel2 shumi & shamzi kecil2 dulu... damia boleh geng dgn abg pa'e lah tgk mood klu mo bergambar....:)

    ReplyDelete
  2. alolooo...comelnya abg dan adik..

    ReplyDelete
  3. gitulah anak anak....masih kecik penghibur duka dah besar...merisaukan jiwa dengan kerenahnya ada kalanya hehe....Apa pun mereka amanah Allah utk kita Mia

    ReplyDelete
  4. assalam

    comel,emm suka kan bila tgk gambar anak2 masa kecik

    ReplyDelete
  5. bertuah anak2 zaman ni,kan...banyak kenangan mereka boleh tatap bila tua2 nanti..berbanding kita...amat sedikit atau takde langsung gambar masa kecik..

    ReplyDelete
  6. lama2 tgok gambar lama..cam nostalgia plk.

    ReplyDelete
  7. macam2 style durang begambar...comel2 bah...hihihi

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!