1st December 2013 - Mia - Memories of Mine

Latest

Sunday, December 1, 2013

1st December 2013

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Salam hari minggu korang semua.......minggu ni aku on off on off blog sebab teramat-amat sibuk dengan keja di opis. Almaklumlah dah dekat penghujung tahun, kerja-kerja yang tertunggak dari bulan Oct kena habiskan sebelum penghujung tahun.

Tertunggak??? aku bukan jenis orang yang suka tangguhkan kerja tetapi tangan tak cukup untuk settlekan semua kerja tu. Tak cukup staff katanya.....huhu Nasib baik bulan 1 ni, ada orang baru nak masuk, harap-harap dapatlah ringankan sikit beban keja di opis.

Sampai kat rumah, kena uruskan suami dan anak2 pulak. Menjelang tengah malam baru dapat rehatkan badan. Nak berblog walking pun, mata dah macam ada batu kat atasnya.....ngantukk...
Cek traffic, memang jatuh berdebuk. Takda entri baru memang takda pengunjunglah jawabnya....huhu

In sha ALLAh, esok akan di postkan n3 yang baru.....itu pun kalau ada yang sudi nak membaca lagi...hehe :P






Note : 31 hari lagi sebelum 2013 melabuhkan tirainya......dah semakin kertu aku ye....huhu

7 comments:

  1. Slmt ari minggu dan slmt ptg akk..dtg jenjln :)

    ReplyDelete
  2. salam mia,
    sian mia..takperlah yg penting kerja n family no.1..rsnya sbb cuti sekolah pun satu traffic jatuh..
    semoga Allah permudahkan semuanya yer...take care..

    ReplyDelete
  3. Biasalah, kerja Mia mmg cenggitulah....
    Tak pernahnya habis.....
    kat office, kat rumah....peningkan!....Ada ganjarannya tu Insyaallah...

    ReplyDelete
  4. Traffic mmg cenggitulah...kita tak bw...idak le org nak menjengah hehe

    ReplyDelete
  5. Kalau badan penat mng tak larat dah nk bwkan Mia...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!