Extra Budget untuk Parking! - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, November 28, 2013

Extra Budget untuk Parking!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Hari tu dah pernah cite tentang caj parking tempat aku keja ni dah dinaikkan dari RM2 ke RM7 sehari....gilak ko, mahal bebeno.....

Nasib baik dorang ada tawarkan season park dengan bayaran RM84.00 sebulan so ambik yang ni lah daripada aku membayar hari-hari RM7.00, sebulan dekat RM150.00 dah.
Semua pun dah naik harga......nak mengeluh pun takde gunanya, redha je lah nak oiiiii.....


7 comments:

  1. huhuhu...dasyat jugak kan tmpat parking pun kena bayar mahal..adui! apa jak bah yg ndak mahal skrg ni...tensenn...

    ReplyDelete
  2. adoiii...parah jugak parking pun dah nak dekat 100 sebulan.saya baru nak ek to work nex year.harap-harap tak terbeban dengan caj parking

    ReplyDelete
  3. itu naik ini naik, orang naik minyak baru tau. adoi la.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah seasaon parking tuh much cheaper kan drp dok mmbyr lebih2 jimat duit dlm zaman semua naik nie..

    ReplyDelete
  5. Sean parking biasanya lebih murah...selamat pun selamat kot....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!