Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, November 13, 2013

Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Hari ni tak kerja, ambik emergency leave. Bukanlah kecemasan sangat tetapi nak menghadiri hari penting Shumi hari ni. 

Baru dapat surat jemputan daripada cikgu Shumi kelmarin untuk menghadiri Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang sekolahnya.

Shumi tersenarai sebagai salah seorang penerima hadiah cemerlang di kelasnya. Alhamdulillah, tahniah anak Umi!

Semalam hubby temankan Shumi raptai untuk majlis tu. Terpaksalah Shumi off sekolah agama selama 2 hari sebab kelmarin raptai dan hari ni majlis sebenar. 
OKlah nanti aku kongsikan gambar sekitar majlis anugerah tu ye....yang ni gambar Shumi semasa raptai kelmarin :D






10 comments:

  1. wahhh..pandaiii shumi...Tahniah dr auntie....:):)

    ReplyDelete
  2. tahniah shumi..good start, semoga excel sll, makn ayah proud of you..jgn lupa letak gambaryer mia..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Shumi dan emak ayahnya sekali:)

    ReplyDelete
  4. alalla comei sgt shumi ni..tahniah syg ;) belaja rajin2 lg yee

    ReplyDelete
  5. Siap ada raptai bagai yeh Mia.... Ni dewan sekolah ke? dahsyatnya

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!