Damia - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, August 29, 2013

Damia

Assalamualaikum

Penyakit 'No Idea' melanda lagi.......puas memerah otak dari semalam hingga masuk ke office hari ni...huhu
Jadi disebabkan nak update juga blog, korang layan sajalah gambar-gambar anak dara aku yang seorang ni....Damia bukan mesra Kamera, semua gambar pun tak tengo kamera.
Gambar yang paling last tu, sebenarnya Damia buat mimik muka babanya kalau marah kononnya. Setiap kali aku tanya, macam mana muka Baba marah Damia, mimik muka tu lah yang ditunjukkannya....hehe 


 



 










11 comments:

  1. Hihi... cerdik Damia ni Mia. sebab itu dia buat memek muka abah bila mia tanya. Kira dia pun alert juga tau:)

    ReplyDelete
  2. ambui comel jeee pic last..buat mimik gituu

    ReplyDelete
  3. omg Damia pun dah besar. Ya Allah lama sangat ker I tak terjah sini sampai berubah camni sekali si Damia ni. Asyik duk belek gambar dia, skali part yang last tu buat I gelak sakit perut.

    ReplyDelete
  4. Betullah Mia....dah tak tau nk tulis apa lagi..... Abg 2 dia tak jeles ke asyik si bongsu je keluar blog hehe

    ReplyDelete
  5. Damia :) cantik nama secantik orangnya ^^

    ReplyDelete
  6. ehehhehe...pic las tu paling comelll bah Mia...:)

    ReplyDelete
  7. "no idea" tu sama jugak ke dgn "mood ke laut"?..foto ke 3 tu grenti tgh tengok tv..comel.

    ReplyDelete
  8. COMELnya damia pakai kebaya. purple lagi tu..:)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!