Follower ke 300 - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, August 29, 2013

Follower ke 300

Assalamualaikum

Memperkenalkan follower blog Mia - Memories of Mine yang ke 300 (baru 300 pun nak gembar gembur, orang lain dah beribu-ribu lemon followernya) ... Kesemua follower blog ini amat2 aku hargai......korang memang the bessssst !!

Ok berbalik kepada follower yang ke 300 tu, merupakan seorang blogger cikgu sekolah. Cikgu sekolah ni juga merupakan penulis cerpen dan sajak. Kalau korang singgah kat blognya, boleh nampak antara buku yang pernah ditulisnya. Gaya penulisannya pun tersusun bahasanya, bukan cam aku, sukahati jak tulis (takpalah, yang penting orang faham...hehe). So mari ramai-ramai terjah blog beliau di Follower ku yang ke 300










Header blog beliau yang bertajuk Tetamu Istimewa

6 comments:

  1. Boleh jugak lepas ni menambah sahabat Mia...

    ReplyDelete
  2. wah! tahniah Mia...
    makin ramai follower..makin byk sahabat alam maya..:)

    ReplyDelete
  3. Laa.. ingatkan siapalah tadi. Rupanya Tetamu Istimewa. Terima kasih entri khas ini ya.

    Tahniah, moga blog ini terus maju.

    ReplyDelete
  4. http://mieadham86.blogspot.com/2013/08/gara-gara-menjadi-follower-ke-300.html#comment-form

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!