Wordless Wednesday # 30 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, July 17, 2013

Wordless Wednesday # 30




Assalamualaikum

Hari ke 8 berpuasa.....budak pompuan ni selalu jadi peneman Umi dan Baba bersahur sebab abang2nya liat sikit nak bangun....muka pun dah masam minum jus oren.....

Akibat bangun sahur, Damia hari2 terlentok kat baby seat setiap kali hantar dia pegi taska...ngantuk....samalah apa yang Uminya rasa sekarang ni.....kejap lagi mata rasa cam ada batu kat atasnya, berat sangat.....emmm dugaan di bulan puasa...sabar..huhu





Note : Nak tengo gambar lagi, jom follow ig @miakassim


14 comments:

  1. Kakak rasa ramai anak-anak macam Damia yg bangun ikut bersahur di bulan ramadhan ini Mia.

    ReplyDelete
  2. hehehe..rajin si comel ni bangun pagi2 ye..

    ReplyDelete
  3. salam mia..
    okla kan..kurang2 damia jd penyeri yg abgnya tak mo bgn kan..dpt bygkan ngantuk gitu..hehe

    ReplyDelete
  4. Haha..comel bah Damia ni buat bgtu.. bagus plak mau jg dia bangun subuh2 tu..:)

    ReplyDelete
  5. alo, kiut buat bibir ngupa itu...

    ReplyDelete
  6. Rajin mia bangun sahur.So called "princess"kat rumah ni x penah bangun,hehehehe

    ReplyDelete
  7. hehehe..muka kemasaman yg amat sangat..

    ReplyDelete
  8. Hari2 ker anak dara ni bangun sahur nok. Rajinnya.

    Comel damia buat muka mcm tu ☺☺

    ReplyDelete
  9. ololo itu muncung! hahahahah

    ReplyDelete
  10. hihihi....ok jgk kan mood mia pg2.. cute bibirnya buat mcmtu :D

    ReplyDelete
  11. ohhh dak kecik ni pun mengikut bersahur jugak yeh Mia hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!