Skip to main content

Qaira Hijab



Assalamualaikum


Pernah beli tudung online ke ? aku memang beli online sebab rasanya harga dia lebih murah berbanding beli kat kedai tudung di luar......selalu beli online dekat Qaira Hijab.....tudungnya menepati citarasa aku gitu....simple, jenis kain yang tak mudah kusut dan tak berserabut sangat dengan segala fesyen tudung yang ada sekarang ni.....aku paling tak suka pakai tudung yang ada ropol-ropol tu, sorry buat yang menggemarinya hehe....

Minggu lalu dah order, semalam tudung dah sampai...setakat ni dah 3 kali aku berurusan dengan Qaira Hijab ni....perkhidmatannya memuaskan gitu...
Kadang-kadang dorang ada juga buat sale online....kalau nak menjenguk-jenguk tudung, mana tau ada yang berkenan boleh jak pergi Facebook dorang Qaira Hijab 




Note : Sedar tak sedar, dah seminggu kita berpuasa kan.... (^_^)


Comments

  1. Qaira hijab...weeeeeeee best kan beli online sis...Umi Qi suka gak beli online...testing dulu pertama...pastu kalo ok baru beli seterusnya....noted link...tenkiu lalink :)

    ReplyDelete
  2. Bgus beli on9... Qaira ni sllu juga sa masuk web nya..
    sini mahal bah Mia...
    sllu juga sa beli on9 di Chentaqaseh.com...:)

    ReplyDelete
  3. eemmm...kalau tudung atau pakaian belum pernah beli on9, kalau buku selalu...

    ReplyDelete
  4. Kakak pulak jenis tak kisah janji tudung labuh kakak suka..

    ReplyDelete
  5. wah mia cun melecun di pagi raya nnt :)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah cuba online Mia....OKje pun kurang suka gak beli yg ropol2 ni...lagi suka yg biasa je sambil berjimat hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc