Kelam Kabut vs Monday Blues - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, May 27, 2013

Kelam Kabut vs Monday Blues

Assalamualaikum

Hari ni tersangatlah kelam kabut sikit...
Tambah - tambah lagi hari isnin...
Ni akibat cuti 3 hari lah ni....Mood masih cuti-cuti Malaysia lagi....
Dah lah semalam kena ceri beri.....ntah apa yang aku makan tak tahulah..
Ada beli makanan di pasar malam.....beli kuih muih, rojak dan murtabak jawa....
aku suspect mesti murtabak jawa sebab rasa dia lain sikit..
tapi sebab kepingin betul nak makan aku bedal semuanya...hehe

Akibat kelam kabut dan monday blues, Punch Card dan kunci laci tertinggal di rumah...
Huhu
Blog kengkawan pun tak sempat nak kunjung.....tengo kalau sempat ni malam yek...
penangan ceri beri masih ada kesan lagi....


Nasib baik minggu ni 3 hari keja sahaja.....khamis, jumaat, sabtu, ahad, isnin, selasa cutiiiiii.........



12 comments:

  1. Kalau punch card tertinggal mcm tu cmne?bole msuk kje lg ke

    ReplyDelete
  2. Kesiannya...dugaan isnin kan....nk buat cane...

    ReplyDelete
  3. get well soon mia...take care tau...

    ReplyDelete
  4. alamak ciannya..takperlah take it easy..moga cepat baik yer...dua2 penyakit (+modayblues)..heheh

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh ye.. take care mia :)

    ReplyDelete
  6. monday blues? saya pun sama jugak. huhuhu
    siannya, sampai tertinggal punch card dan kunci pulak tu.
    get well soon mia :D

    ReplyDelete
  7. Bestnya cuti. Smoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. bestnya moi ko cuti lama...
    Get well soon ya..

    ReplyDelete
  9. Habis sampai tertinggal punch-card Mia. Betul-betul kelam-kabut ni..
    Harapnya tapi semua kerja tak terganggulah. Kadang bila hati tak senang buat kerja pun ada yg serba tak kena.

    ReplyDelete
  10. cuti apa plk hari selasa kak mia?hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!